2777
2789
عنوان

کست باکس

1007 بازدید | 5 پست

کیا پادکست گوش میکنن و طرفدارشن؟🤩

بنظرم بهترین گزینه واسه خانم های خونه دار و کسایی ک بخاطره بچه کوچیکشون نمیتونن مطالعه داشته باشن، یا حتی واسه این دوران ک باید تو خونه باشیم، و خیلی از آدمای دیگه 

حتما هم نیاز نیس اهل مطالعه و کتاب باشی تا خوشت بیاد.

همه جا میشه پادکست گوش کرد و واقعا لذت برد😍

اگ احتمالا نمیدونید پادکست چیه، میتونید برید توی این سایت و درموردش بخونید

https://www.siarco.com/blog/مقاله/پادکست-چیست-.html

باید برنامشو دان کنید تا بتونید از داخل برنامه پادکست مورد علاقتون رو گوش کنید، برنامه های مختلفی هم هست.

من خودم از برنامه #‍Castbox برای گوش کردن پادکست استفاده میکنم👍🏻

چندتا پادکست خوب معرفی میکنم:

📍جعبه

📍رادیو‍‍ دال

📍ناوکست

📍پلاس

📍کی چی کار

و ...

پیشنهاد شما چیه❓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دیدن پیامت منم یادم اومد میخواستم دانلود کنم😍 حالا تو تایم های بیکاری، وقتی سوار تاکسی میشم تا برسم به مقصد و.... گوش میدم واقعا مفید تره از چک کردن پیج روزمرگی

رادیو راه رو پیشنهاد میکنم گوش کنید

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍