2777
2789
عنوان

درمان شب ادراری کودک

206 بازدید | 11 پست

دوستان اطلاعاتتونو به اشتراک بزارید واسه درمان شب ادراری بچه ها باید چیکار کنیم؟

خصوصا بچه هایی که مدرسه میرن 

ممنون از همتون🌹

خودت باش👩مگه خودت چشه؟🤷‍♀️

تو گوگل بزن شب ادراری کودک نی نی سایت کلییییی تاپیک میاد بالا 

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌خودم‌تا‌اول‌راهنمایی‌شب‌ادراربودم‌مادرم‌بردم‌دکتر‌یه‌نوع‌قرص‌داد‌شبی‌۱‌عدد‌می‌خوردم‌از‌شب‌دوم‌دیگ ...

چن بار دکتر رفته بهش قرص دادیم عسل دادیم بازم هیچی 

من‌خودم‌تا‌اول‌راهنمایی‌شب‌ادراربودم‌مادرم‌بردم‌دکتر‌یه‌نوع‌قرص‌داد‌شبی‌۱‌عدد‌می‌خوردم‌از‌شب‌دوم‌دیگ ...

چه قرصی داد اسمش چی بود؟

روغن زیتون وگرم کنید زیر دل، پهلوها وکمرو هرشب روغن مالی کنید (موقع خواب) واین منطقه روحتما گرم نگه دارید..انشالا.. با این روش مشکل شب ادراری برطرف میشه برای حاجت دلم لطفا دعا کنید..مخلوط عسل وسیاهدانه نیمکوب شده هم هرشب مصرف کنه (اقاشق مرباخوری)

عاشقتم خدا
روغن زیتون وگرم کنید زیر دل، پهلوها وکمرو هرشب روغن مالی کنید (موقع خواب) واین منطقه روحتما گرم نگه ...

مشکل اینجاس که عسل دوس نداره اصن نمیخوره