2777
2789
عنوان

خانما من چه خاکی سرم کنم

403 بازدید | 11 پست

بچم کلاس اوله به معنای واقعی تو این سه ماه شکنجه شدم تا بالاخره کتاباش تموم شد وانصافا خوب هم یاد گرفت نیمه اول جز شاگردا نبود درسش یکم ضعیف بود تازه داشتخوب میشد معلمش بهش گفته بود درست داره خوب میشه که کرونای لعنتی اومد وتعطیل شد حالا دلمون خوش بود به زودی تعطیل میشه ویه نفس راحت میکشم معلمش میگه باید بیاد کلاس رفع اشکال وبعدم ازشون ازمون میگیرم وبر اساس ازمون ونمره های انلاین این مدت کارنامه میدم، میگه اختیاریه ولی اگر نیاد بر اساس نمره های نیمه اول نمره میدم میگم یعنی چی میگه یعنی قابل قبول ونیاز به تلاش بیشتر

بعد تازه بچه هایی که نیمه اول شاگرد شدن گفته شما لازم نیست بیاید واقعا انصافه به نظر شما؟ یعنی بچه ها ما نمیتونن پیشرفت کرده باشن یا اون زرنگا نمیتونن پسرفت کرده باشن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بفرستینش رفع اشکال. در حد عنوانتون فاجعه بار نیست!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ول کن کارنامه کلاس اول اونم توصیفی مهمه؟ اونم تو این اوضاع کرونا

من بودم نمیذاشتم بره .جون بچم مهمتره تا کارنامه ش

بعدم برو اداره اون منطقه اعتراض کن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

من هر ازمونی انلاینی تو این مدت گرفت به بچم کمک نمیکردم خیلی کم راهنمایی میکردم معلمم راضی بود وگفت براش خوشحالم که پیشرفت کرده حالا اگر بچه من رفت مدرسه ازمونشو بد داد چی؟ اخه دستش کنده نمیتونه زمان ومدیریت کنه حتی ممکنه دوسه تا سوال ووقت کم بیاره ننویسه 

وای چه معلم بی فکری تو این اوضاع میخواد بچه رو ببری مدرسه.پسر منم کلاس اولیه معلمش گفت بچه ها رو نیارید مدرسه.مدرسه برا کساییه که به برنامه شاد دسترسی ندارن

سلام عشقا😘😘😘
خب بفرستینش رفع اشکال. در حد عنوانتون فاجعه بار نیست!

خب میخواد ازشون امتحان بگیره ونمرشو بذاره کارنامه من میگم شرایط برا کل بچه ها یکسان نیست برا شاگرد اولا نمره خیلی خوب میذاره چون نیمه اول شاگرد شدن برا بچه ما امتحان میگیره به جرم اینکه نیمه اول درسش ضعیف تر بوده

خب میخواد ازشون امتحان بگیره ونمرشو بذاره کارنامه من میگم شرایط برا کل بچه ها یکسان نیست برا شاگرد ا ...

من فکر کردم از همه میخواد امتحان بگیره

با مدیرشون صحبت کن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شما فکر کن کرونا نبوده تو خونه اینقدر باهاش تکرار و تمرین کنید ک دستش فرز بشه. معلم باید براش ثابت بشه ک بچه شما بدون کمک شما نمره هاش خوب شده. 

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
شما فکر کن کرونا نبوده تو خونه اینقدر باهاش تکرار و تمرین کنید ک دستش فرز بشه. معلم باید براش ثابت ب ...

من خیلی باهاش کار کردم خدایی ولی هر چیبگی تو مدرسه بار ها وبار ها براش تکرار میشه بهتر یاد میگیرن اون حرفتونم کاملا درسته معلم باید بهش ثابت بشه ولی از کجا معلوم شاگرد اولا ماماناشون تو این مدت بهشون تو ازمونا کمک نمیکردن چون نیمه اول شاگرد شدن دلیل نمیشه تو کارنامه خیلی خوب بده بهشون وفقط بچه های مارو تست کنن کاش امتحان واز همه میگرفت یا حداقل از بچه ها ماهم نمیگرفت وبراساس ازمونای انلاین نمره میداد نمیدونم😢