2777
2789

موخوره هارو میگم ، رو اعصاب ترین چیز توی دنیا

شما چیکارشون میکنین ؟

کوتاه کردین ؟ خودتون کوتاه کردین یا دادین ارایشگر کوتاه کنه؟ روغنی چیزی زدین ؟ از دستگاه موخوره گیر استفاده کردین؟ 

اصن راهی هست بدون کوتاهی خوب بشن ؟

نمیخواام موهامو کوتاه کنم یه سال واسه بلند شدنشون زحمت کشیدم ب قول ما کرد ها سزیامو برشیااااام وه دادم برسن هاوااار 😢

وایییی جون خودتون بگین دارم میترکم از عصبانیت 😖

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول ک میبینی موخوره داره هرماه باید ی کوچولو کوتا کنی ک تقویت شه

من این ماه کوتاه کردم ماهه دیگم کوتا میکنم چند سانت

واقعا کم شده

نامزدم برام کوتا کرد

لبخند بزن اینم میگذره❤️🌹                  همسرم دستاتو میبوسم دورت بگردم🥰😘
😂😂😂😂😂😂چه هاواری کردی.خب کوتاه کن یکم ازش تقویتش کن

دلم نمییاااد کوتاه کنم از بس تقویتشون کردم واسه بلند شدن جای بچه های نداشتمو گرفتن 

موخوره گیر رو کلا بیخیال شو چون داغون میکنه موهاتو

موخوره متاسفانه تنها راهش کوتاه کردنه لا اقل بهتر از اینه که به ریشه موهات برسه و مجبور شی کلشو کوتاه کنی 

ی خورده از موهاتو کوتاه کن و بعد از اون به طور مداوم نوک موهاتو با روغن زیتون چرب کن

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
از اول ک میبینی موخوره داره هرماه باید ی کوچولو کوتا کنی ک تقویت شه من این ماه کوتاه کردم ماهه دیگم ...

خو اخه من خودمو کشتم تا موهام بلند شد دوباره کوتاه کنم ؟؟ نهههه چه کابوس ترسناکی

دلم نمییاااد کوتاه کنم از بس تقویتشون کردم واسه بلند شدن جای بچه های نداشتمو گرفتن 

میدونم والی واسه سلام بودن بقیش چند سانت کوناه کن ممکنه تا بالا بره موخوره.موهای سالم قنگ تره حالا کوتاه یا بلندش

موخوره گیر رو کلا بیخیال شو چون داغون میکنه موهاتو موخوره متاسفانه تنها راهش کوتاه کردنه لا اقل بهت ...

عاییی میگین کوتاه کن موهاتو انگار دارین میگین بچه هاتو به قتل برسون 😢😂

میدونم والی واسه سلام بودن بقیش چند سانت کوناه کن ممکنه تا بالا بره موخوره.موهای سالم قنگ تره حالا ک ...

اره این حرفتو قبول دارم

خو اخه من خودمو کشتم تا موهام بلند شد دوباره کوتاه کنم ؟؟ نهههه چه کابوس ترسناکی

منم همینطور

ولی ی ذرس دیگ چیزی نمیشه اولش منم مث تو بودم ولی بهتر از اینه ک کله موهات موخوره بگیره

لبخند بزن اینم میگذره❤️🌹                  همسرم دستاتو میبوسم دورت بگردم🥰😘
عاییی میگین کوتاه کن موهاتو انگار دارین میگین بچه هاتو به قتل برسون 😢😂

اگه انقد سخته بشین دونه دونه اونایی که موخوره دارن نوکشونو بچین   

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<