2777
2789
عنوان

شما با این رو مخیاتون چیکار کردین ؟ ای هاااوار

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 34 پست

اگه کوتاه نکنی کل موهات موخوره میگیره

۵ سانت کوتاه کن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من رنگ کردن خیلی تاثیر داشت ، اگر کلش هم رنگ نمیکنی نوک موهاتو حتما رنگ کن ، هر سه ماه یکبار هم یکم خودت نوک چینی کن 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
دلم نمییاااد کوتاه کنم از بس تقویتشون کردم واسه بلند شدن جای بچه های نداشتمو گرفتن 

چجوری تقویت کردی عزیزم بگو منم یکم به این موهای وز وزو و کوتاه و بلندم یکم برسم

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
اگه انقد سخته بشین دونه دونه اونایی که موخوره دارن نوکشونو بچین    

خو اینکارو کردم حس کردم دارم افلیج میشم از بس تو یه حالت موندمو کلمو کج میکردم 😂

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  
برای من رنگ کردن خیلی تاثیر داشت ، اگر کلش هم رنگ نمیکنی نوک موهاتو حتما رنگ کن ، هر سه ماه یکبار هم ...

وای رنگ که بدترش میکنه 

ازعطاری‌پودرشنبلیله‌بگیرید‌باتخم‌مرغ‌مثل‌حنا‌بزنید‌به‌مو‌هفتهای‌یکبار‌خودم‌تجربه‌کردم‌برای‌مو‌خوره‌و ...

واقعا 

چجوری تقویت کردی عزیزم بگو منم یکم به این موهای وز وزو و کوتاه و بلندم یکم برسم

فداتشم هفته ای یبار روغن زیتون میزدم به موهام ، قرص بیوتین میخورم ، با وازلین نوکشو چرب میکردم ، حنای بی رنگو ماست قاطی میکردم میزدم عالییی بود ، روغن نارگیل میزدم به ساقه موهام ، دیگه بقیشو یادم نیست خخخخ

من موهام خیلی بلنده 6ساله کوتاهشون نکردم.موخوره هم داره ولی عادت کردم دیگه :-) دلم نمیاد کوتاهشون ک ...

دیدی چه حس بدی داره میبینی باید کوتاهشون کنی ادمو سیل ببره ولی این حسو نداشته باشه :(

فداتشم هفته ای یبار روغن زیتون میزدم به موهام ، قرص بیوتین میخورم ، با وازلین نوکشو چرب میکردم ، حنا ...

من خیلی همت کنم همون هفته ای یبار روغن زیتون رو بمالونم  

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
من خیلی همت کنم همون هفته ای یبار روغن زیتون رو بمالونم    

😂😂اینم عالیه روغن زیتون از همشون مهم تره

فداتشم هفته ای یبار روغن زیتون میزدم به موهام ، قرص بیوتین میخورم ، با وازلین نوکشو چرب میکردم ، حنا ...

از پیامت اسکرین گرفتم گلم اگه تونستم انجام میدم،من چون ارثی از بچگی موهام خیلی سفید داشته زیاد رنگ گذاشتم جنس موهام خیلی داغون شده ممنون از راهنمایی خوشگل بانو