2777
2789
عنوان

کدبانوهای عزیزتشریف بیارید🌸

126 بازدید | 17 پست

سلام به همگی طاعاتتون قبول باشه ان شاءالله❤

ببخشید یه سوال امشب خانواده همسر افطار میان پیش ما

من هم میخوام آش رشته وشله زرد بپزم ولی همیشه سراینکه کی غذارو بپزم که آماده بشه وجا بیافته مشکل دارم

حبوبات آش رو از قبل پختم،برای شله زردهم برنج خیس کردم

به نظرتون چه ساعتی شروع کنم به درست کردن؟!

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم از صبح شروع میکنم زودتر اماده باشه همه چی 

خیالم راحت تره

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
از الان بپز شله زرد رو بذلر یخچال که خوب خودشو بگیره آشت رو هم بپز خوووب که جا افتاد زیرشو خاموش کن ...

آهان شله زرد رو باید سرد سرو کنم؟

بستگی داره .من بردم ساعت چهار شروع میجردم . اول هم شله زرد رو بپز که سرد بشه اشکال نداشته باشه

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
من باشم از صبح شروع میکنم زودتر اماده باشه همه چی  خیالم راحت تره

من خودم همیشه از صبح همه چیز رو آماده میکنم فقط گفتم امروز دیگه چیزیو گرم نکنم

آهان شله زرد رو باید سرد سرو کنم؟

وقتی پخت بریز تو ظرف مورد نظرت چون وقتی توی قابلمه بمونه خودشو میگیره و ریختنش سخته پس وقتی آماده شد زود بریز تو ظرفات بزارشون یخچال بعد که خودشو گرفت و سرد شد تزئینش کن