2777
2789
عنوان

کسایی که لاک دست میزنن غسل و وضوشون باطله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 209 پست

دعوانکنید زشته فقط من فازاونایی که میگن باطل نیستو نمیفهمم😐😐خدافس😂

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
ناخون دستم اینجوریه 

فرقی نداره شبیه لاک مشکی میشه فقط جرم نداره

بعدشم این که ناهنجاری نیست گلم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان لطفا نظراتتونو تو حلق دیگران جا ندین هر کس عقیه ی خودشو داره  هر کسی هم تو قبر خودش میز ...

نیت تنها کافی نیستسر خودمون رو الکی شیره نمالیم

توی قرآنم گفته ایمان به علاوه ی عمل صالح

اگ ملاک نیت بود که فقط میگفت ایمان عزیزم

فکرکنم سخت فهم هستید دوباره میگم به خودم مربوطه شمام سعی کن جای اراجیف بافی تشریف ببری کتابتو بخونی ...

عهه لرا خودتونه؟

واسه همین پله سومه منبرم رد  کردین بلنو تو حلقتونه کپی نت میادین برا مردم حکم به روز میکنید..

ما که پاجونو تو حلق جاهلایی مث شما نمیکنیم..

موسی به دین خود عیسی به دین خود

ولی دوسته نسبتا بافهم و درک..

هر وقت درکت به درجا بالا رسید بیا میکروفونو از حاجی بگیر حکم بده

نه اینکه فقط از قران فقط سر جهارت یادته میای واسه همه حکم میدی 4تا دیگه رو هم ته میکشی.. هر وقت سند کتبی داشتی بیا اینجا بگو...

اون ضریب 10مال خودت

ما بهت اونا رو اخدا میکنیم سطح شعورت بیاد بالا

فقط از ما بکش بیرون

اگرم واسه خودته واسه خووودت باشه..

موفق و دانا باشی✋✋✋✋

واقعا این دلیل بود شما گفتی ! خیر ، قرآن کامله  خدا یه سری موارد رو ذکر کرده بقیه رو به عقل و ...

تو قرآن تعداد رکعت ها نیومده ؛ پس شما چطور نماز میخونی؟ هر تعدادی که دوست داری؟😕

#قدس_خونبهایت

استاتر جان، بالا بری پایین بیای وضو و غسل با لاک باطله، اینجام سوالاتو نپرس چون به اساس نظر خودشون (که خیلی هاش قابل قبول نیست) جوابتو میدن، اگه میخوای خودتو گول بزنی و با حرف دو سه نفر بگی اوکی پس چون ناخنم اینطوریه اشکال نداره لاک بزنم بحثش جداس اما اگه برات مهمه کع تاپیک زدی باطله. ناخنت اصلا اونطوری نیست که تو چشم باشه من خیلی هارو دیدم اینطورین و اصلا زشت نیست، مرجع رو واسه این روزا گذاشتن، از مرجع خودت بپرس، نگرد ببین کردم مرجع آسون گرفته بع حرف اون باشی، اگه امکانشو داری به دفتر مرجع تقلیدت مراجعه کن نمیتونی آنلاین از سایتشون کمک بگیر 

تو قرآن تعداد رکعت ها نیومده ؛ پس شما چطور نماز میخونی؟ هر تعدادی که دوست داری؟😕

والا معنیه قرآن به صورت کلی توضیح داده نه جزئی ، تفسیرش میشه معنیه جزئی ،دیگه نمیدونم چی بگم 

فقط خدا
نیت تنها کافی نیستسر خودمون رو الکی شیره نمالیم توی قرآنم گفته ایمان به علاوه ی عمل صالح اگ ملاک ن ...

عزیزم منم نمیگم فقط نیت کافیه که 

اتفاقا منم گفتم ک با لاک باطله 

حالا دیگه خود اسی میدونه ما حکمشو گفتیم 

دیگه من ک نباید دعوا بگیرم باهاش بگم تو حتما باید نظر منو بپذیری 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

این جور آدما هرجور که شده میخوان ی جوری از دین ب نفع خودشون سود ببرن

لاک میزنن میگن جایی نیومده تو قرآن که لاک بزنید 

غسل نمیکنن میگن جایی نیومده که غسل کنید

اما نماز میخونن اونم طبق نظر به قول خودشون(آخوندا) کاش اینم نمیخوندن

دوستان لطفا نظراتتونو تو حلق دیگران جا ندین هر کس عقیه ی خودشو داره  هر کسی هم تو قبر خودش میز ...

اما اگر با توضیح اشتباه ما نمازش یا غسلش اشتباه بشه اون وقته که به ما ربط داره هم حق الناس میشه هم حق الله....

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

خب استارتر سوال کردن مهم بوده باید راهنمایی درست بکنیم نمیشه هرکس نظر شخصی خودش بگه

اونوقت راه اشتباه نشون دادن واعمال ناقصی که انجام بدن گردن مای که درست راهنمایی نکردیم هم هست

اما موافقم دعوا ومجادله درست نیست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

@shia_hagh

خانمای گل این حاج آقا به هر سوال و شبهه ای به زودترین وقت ممکن جواب میده هرررررسوال و شبهه ای که داشته باشین،طبق فتوای مرجع خودتون هم بپرسین جواب میده

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸