2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی سیاه کوچولو بیا یکم بگو از بیهوشیت شاید منم بتونم برم عمل کنم اخه خیلی میترسم 😂از بیهوشی😅

ببین منم مثل چیز میترسیدم بقران 

ولی انقددددددد حال داد ک دوس دارم ده بار دیگه عمل کنم 

سر سوزنی هم درد نداشنم خداروشکر 

درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است... 
کسی میدونه اندوسکوپی معده ک انجام میدن بیهوش میکنن همون بیهوشی ک برای عمل بینی هست یا فرق داره 

نه برای اندوسکوپی بیهوشی کامل نیست فقط گیج میشی بابیهوشی کامل فرق داره بیهوشی کامل مثل خوابه

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
نه برای اندوسکوپی بیهوشی کامل نیست فقط گیج میشی بابیهوشی کامل فرق داره بیهوشی کامل مثل خوابه

اینم مثه خواب بود عزیزم ی آمپول بهم زد یهو سست شدم خواب رفتم بعدش بیدارم کردن خواب خواب بودم 😅 

البته این کشت میکروب معده بود 

اینم مثه خواب بود عزیزم ی آمپول بهم زد یهو سست شدم خواب رفتم بعدش بیدارم کردن خواب خواب بودم 😅  ...

پس بیهوشی کامل بوده :)

اره عزیزم من میخام یزد عمل کنم ولی نمیدونم چ دکتری خوبه  شما دکتر خوب برای بین گوشتی سراغ ندار ...

نه خودمم در به در دنبال این دکترتو یزدم عتیقه چی جلیلی منش و برادران فرد رو تعریفشون رو شنیدم اما نمیتونم انتخاب کنم اخرش دل به دریا میزنم😂

استرس نداشتی موقع بیهوشی من همش میترسم ب هوش نیام 😂

دقیقا این جمله ای بود که به متخصص بیهوشیم گفتم کلی خندید وسط خنده هاش من بیهوش شدم😂

نه خودمم در به در دنبال این دکترتو یزدم عتیقه چی جلیلی منش و برادران فرد رو تعریفشون رو شنیدم اما نم ...

من پیش عتیقه چی رفتم گفت عکس بگیر آزمایش بده 

انجام دادم رفتم پیشش کفت برو نوبت عمل هم بگیر 

یهو گفت من انجام نمیدم بینیت گوشتی 😂