گلی۹۹ مدیر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 عنوان تجربه شما از بیهوشی و جراحی بینی 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 63 پست من از بیهوشی خیلی میترسم یکی از دلایلی ک تا الان بینیمو عمل نکردم 1399/02/28 | 11:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 ببین منم مثل چیز میترسیدم بقران ولی انقددددددد حال داد ک دوس دارم ده بار دیگه عمل کنم ... ماهی سیاه کوچولو شما کجا عمل کردی عزیزم بینیت گوشتی بود یا استخونی 🙃
mahi_siahe_koochoolo عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 2381 ماهی سیاه کوچولو شما کجا عمل کردی عزیزم بینیت گوشتی بود یا استخونی 🙃 عزیززززززززززم من پیش سلطانی فر تهران بینیم استخونی نوکش گوشتی بود اما درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است...
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 من اگه از بیهوشی نمیترسیدم تا الان عمل کرده بودم 😂
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 عزیززززززززززم من پیش سلطانی فر تهران بینیم استخونی نوکش گوشتی بود اما عزیزم از عملت راضی هستی چ مدلی عمل کردی
mahi_siahe_koochoolo عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 2381 عزیزم از عملت راضی هستی چ مدلی عمل کردی عزیززززززززززم نیمه فانتزی اولا ک خیییییییلی ناراضی بودم الان بهتره فقط نوک بینیم یکم بلنده میخام خرداد ترمیم کنم درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است...
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 عزیززززززززززم نیمه فانتزی اولا ک خیییییییلی ناراضی بودم الان بهتره فقط نوک بین ... عزیزم یعنی از نیم رخ نوک بینیت بلنده
mahi_siahe_koochoolo عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 2381 عزیزم یعنی از نیم رخ نوک بینیت بلنده از سه رخ بیشتر البته همه میگن تو خیییییلی حساسی ولی من میخام خییییلی کوتاه تر باشه درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است...
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 از سه رخ بیشتر البته همه میگن تو خیییییلی حساسی ولی من میخام خییییلی کوتاه تر باشه شاید حساس شدی عزیزم
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 از سه رخ بیشتر البته همه میگن تو خیییییلی حساسی ولی من میخام خییییلی کوتاه تر باشه عریرم دکتر یزد نمیشناسی دکتر خوب منم میخام عمل کنم ولی نمیدونم کجا برم تهران هم برام دوره میتونم یزد برم 😅
mahi_siahe_koochoolo عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 2381 عریرم دکتر یزد نمیشناسی دکتر خوب منم میخام عمل کنم ولی نمیدونم کجا برم تهران هم برام د ... ن عزیزمممم بیا تهران دکترای اینجا بهترن بینیت مشکلش چیه گلم درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است...
mahi_siahe_koochoolo عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 2381 شاید حساس شدی عزیزم همه میگن ولی من خییییلی ایده آل گرام درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است...
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 همه میگن ولی من خییییلی ایده آل گرام عزیزم بینیم گوشتیه ولی خیلی مشکل نداره