2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه چیز شیرین بخور دراز بکش به پهلو دوطرف شکم یه ذره فشار بده تا نیم ساعت ببین چقدر تکون میخوره

تکون میخوره ولی خیلی کمتر از قبل 

این کار رو هم امتحان کردم بیشتر خودش رو تو یه قسمتی از بدنم سفت میکنه بیشتر میاد زیر قلبم 

منظورم فشار مداوم نیستا منظورم دراز کشیدنت هست بعد شکم ماساژ میده عزیزم من مجبور شدم ده شکلات بخورم ...

یه مدت اینقدر تکون میخورد کلافم میکرد الان اینجوری شده 2 روزه 

سرکارم نمیتونم دراز بکشم 

تکون میخوره ولی خیلی کمتر از قبل  این کار رو هم امتحان کردم بیشتر خودش رو تو یه قسمتی از بدنم ...

عزیزم تو نیم ساعت چندتا تکون میخوره تعدادش بدون بعد برا ارامش خودت زنگ بزن بهداشت محلتون یا زایشگاه بگو تونیم ساعت اینقدر تکون خورده جای نگرانی هستش بهمین راحتی گلم

عزیزم تو نیم ساعت چندتا تکون میخوره تعدادش بدون بعد برا ارامش خودت زنگ بزن بهداشت محلتون یا زایشگاه ...

من با بهداشت و اینا اصلا در تماس نیستم فقط به دکترم پیام میدم 

بهش پیام دادم جواب نداد 

امکانش هست اینقدر زود به دنیا بیاد ؟

یه مدت اینقدر تکون میخورد کلافم میکرد الان اینجوری شده 2 روزه  سرکارم نمیتونم دراز بکشم

عزیزم خوب حتما زیاد نشستی بچه خسته شده یه ذره راه برو بچه مچاله شد که من یکساعت میشینم بچه لگد میزنه به پایین شکمم میفهمم داره اعتراض میکنه

نی نیه ما هفته ۳۳توی روز فقط دوبار تکون خورد رفتم دکتر واسن اناس تی نوشت، انجام دادم تکون نخورد اصلا باردوم انجام دادن دوتا تکون کوچیک خورد فرستادم جوابشو برای دکترم گفت برو بیمارستان ،رفتم اونجام یکم شکممو تکون دادن نی نی تکون خورد اونروز کلی شیرینی خوردم، کم شدن بد نیست عزیزم اگه کلا تکون نخوره خطرناکه که واسه من دوسه بار شده رفتم ان اس تی خیالم راحت شده

عزیزم خوب حتما زیاد نشستی بچه خسته شده یه ذره راه برو بچه مچاله شد که من یکساعت میشینم بچه لگد میزنه ...

الان راه رفتم یه 20 دقیقه عین این خنگا تو شرکت دور زدم 

همش دو تا ضربه آروم زد 

مثل قبلا نبود اصلا 

من با بهداشت و اینا اصلا در تماس نیستم فقط به دکترم پیام میدم  بهش پیام دادم جواب نداد  ...

عزیزم چیزای دیگه هم باید باشه مثلا انقباض شکم خیس شدن لباس زیر کمر درد و اینکه باید بری زایشگاه اونا تست حرکت بچه ازت میگیرن

نی نیه ما هفته ۳۳توی روز فقط دوبار تکون خورد رفتم دکتر واسن اناس تی نوشت، انجام دادم تکون نخورد اصلا ...

اگر تو هفته 36 به دنیا بیاد مشکلی داره 

چون همون چند تا تکونی که داره زیر دلم میزنه و درد ناکه 

عزیزم چیزای دیگه هم باید باشه مثلا انقباض شکم خیس شدن لباس زیر کمر درد و اینکه باید بری زایشگاه اونا ...

انقباض رو دارم 

درد کمر و زیر دلم دارم وقتی راه میرم دردم تشدید میشه