2777
2789
الان راه رفتم یه 20 دقیقه عین این خنگا تو شرکت دور زدم  همش دو تا ضربه آروم زد  مثل قبلا ...

عزیزم آب میوه شکلات یه چیزی بخور خودت باید حواست باشی رو صندلی زیاد نشینی بقبه هم شرایط درک میکنن چندتا نفس عمیق بکش

اگر تو هفته 36 به دنیا بیاد مشکلی داره  چون همون چند تا تکونی که داره زیر دلم میزنه و درد ناکه ...

منم الان ۳۷هفته ام بعضی اوقات مخصوصا شبا اینجوری میشم، هرچی بیشتر بمونه بهتره دیگه، انشاا... که چیزی نیست و فقط شیطونیه نی نیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو هفته های آخر کاملا طبیعیه کم شدن تکون

چون بچه بزرگتره و شکم کوچیک و جنین تمام فضای شکمو گ فته آزاد نیست نگران نباش

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
به نظرت منتظر بمونم دکترم جواب بده یا برم بیمارستان ؟

عزیزم برا من این اتفاق افتاد من زنگ زدم بهم گفت یه پارچه بزارم وسط پام نیم ساعت راه برم ببینم چقدر این پارچه خیس میشه اخه من خیس میشد بعدم این انقباضها چطوری نزدیک هم میشه یا نه قانون خاصی نداره

تو نتم خوندم همین رو زده بود 

آره منم مثل تو میترسیدم

اما کلاس اما کلاس آموزشی میرفتم برای همه اینطور بود و این حرفو بهمون گفتن

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن