2777
2789

نمیدونم چرا خدا باهامون اینکار رو میکنه 

شوهرم هر چی کار میکنه پولش رو میخورن و نمیدن دوباره یه چکش داشت برگشت میخورد 

مامان بیچاره من بهمون قرض داد 

خانواده شوهرم که خودشون رو کشیدن کنار و عین خیالشون نیست منم دیگه خسته شدم همش باید من و خانواده ام حمایت کنیم 

مامانم امروز کلی بهم قر زد گفت مگه خانواده نداره که همش به تومیگه 

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

خسته شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب به شوخی بهش گفتم بیا من مهریم رو میزارم اجرا بعد بابات خونه و مغازه و ماشینش رو میفروشه میده بهت که بدی به من وقتی داد دوباره با هم زندگی کنی شوهرم گفت اینکار رو بکنیم فکر کردی میده بهم میگه برو زندان واقعا هم همچین آدم های هستن 

خب بزار خودش از دوستاش قرض کنه یا بره از خانوادش بگیره .بعداینکه از مادرت قرض میکنه پسش میده زود

کدوم دوست خانواده اونم که فقط وقتی میخوان ازمون بکنن میان طرفمون 

آره پس میده 

نه عزیز این بخاطر غرورشه که از اونا کمک نمیخواد

نه بخدا ده بار گفتیم نمیدن 

یه بار طلاهامو فروختم که بدهی پاس کنم مادرش میدونست 

با این وجود بهمون زنگ زد 500 تومن به من بدید من برم چادر بخرم در این حد خر نفهمه 

خب پس میده عیب نداره تو هم با مامانت وقتی اینجور میگه بگو مامان مگه میخورتش خب پسش میده

اونم از این ناراحته که میگه از خانواده خودش بگیره 

میگه اینجوری من رو حرص میده میگه توحامله ای نباید اینقدر حرص بخوری 

عزیزم خدا شما رو نمیبره تا نرز بی آبرویی، خودتون اینکارو میکنید. تا وقتی شوهرتون به شما و خانواده تون امید داره این اشتباهاتش تکرار و تکرار میشن. میدونم گفتنش سخته ولی باید اجازه بدید خودش روی پاهای خودش بایسته و یادبگیره مسئولیت اشتباهاتش رو بپذیره. باید دستتون رو از پشتش بردارید تا به خودش بیاد. این دفعه که گذشت ولی باهاش صحبت کنید و اتمام حجت کنید اگه دوباره همچین مشکلی پیش بیاد فقط خودشه و خودشه و دیگه هیچکس حمایتش نمیکنه. و اگه خدایی نکرده دوباره اتفاق افتاد پای حرفتون بمونید اجازه بدید چکش برگه بشه و حتی اگه لازم شد چند روزی بره زندان یا درگیر اضطراب طلبکار و حکم جلب باشه تا به خودش بیاد و دست از اشتباه کردن برداره.

وزن فعلی:۵۸کیلو، وزن هدف: ۵۰ کیلو شروع: ۹۹/۲/۲۲~~~ وزن :۵۷کیلو ۹۹/۳/۲۲

ببخشید میدونم ناراحتی شاید این حرفم ناراحتت کنه..ولی وظیفه هیچکدوم از خانواده ها نیست بهتون کمک کنن..فکر نمیکنی شوهرت باید کاراش یجوری انجام بده ک احتیاج ب کمک مالی نداشت باشین

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

عزیزم خدا شما رو نمیبره تا نرز بی آبرویی، خودتون اینکارو میکنید. تا وقتی شوهرتون به شما و خانواده تو ...

از این دلم میسوزه که مقصر نیست پولشو بهش نمیدن نمیدونم چرا اینجوری میشه 

دنبال الواتی نیست فقط به فکر کار ولی چون تازه وارد این کار شده اینجوری میشه 

این دفعه بهش گفتم مامانم میگه دفعه آخر که بهت میدم گفتم مامانم از دوستش قرض گرفته گفته زود باید پس بدی بهش 

ببخشید میدونم ناراحتی شاید این حرفم ناراحتت کنه..ولی وظیفه هیچکدوم از خانواده ها نیست بهتون کمک کنن. ...

به نظرت تو وضعیت امروز میشه کسی که تازه شروع به کار کرده کمک  نخواد