2777
2789

میخواستم بدونم چندتا کلمه میگن و اینکه شما و همسرتون رو مامان و بابا صدا میکنن یا نه هنوز ممنون میشم جواب بدین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوه من یک سالشه مامان بابا آبجی حدیث دایی اینارومیگه وعمه

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

همه بچه ها با هم فرق دارن هم خودشون هم شرایطشون بچه منو همسایه مامانم به اندازن بچه اون شعرم میگه بچه من تازه کلمه میگه مخصوصا بچه دومیا زودتر زبون باز میکنن اونم بچه دومیه من اصلا خودمو نگران نمیکنم شما هم هرچی گفت لذت ببر هرچیم نگفت به موقش میگه

20 و خرده ای، یک سری هم نامفهوم که فقط من میفهمم

ماها رو هم صدا میکنه، 21 ماهشه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
20 و خرده ای، یک سری هم نامفهوم که فقط من میفهمم ماها رو هم صدا میکنه، 21 ماهشه

عزیز دلم الهی سلامت باشه عزیزم بچه من 17 ماهشه مامان و بگم تکرار میکنه ولی بخواد صدام کنه نمیگه مامان میاد دستمو میگیره میبره

عزیز دلم الهی سلامت باشه عزیزم بچه من 17 ماهشه مامان و بگم تکرار میکنه ولی بخواد صدام کنه نمیگه ماما ...

مسئله ای نیست عزیزم، نگران نباش، راه میفته، این خودش استارت که میاد دستت رو میگیره، یکی دو ماه دیگه شروع میکنه، من چون بچه دوممه این چیزا رو تجربه کردم دو بار، خیالت راحت

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐