2777
2789
عنوان

اونایی که بچه یکسالو نیمه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 37 پست
همه بچه ها با هم فرق دارن هم خودشون هم شرایطشون بچه منو همسایه مامانم به اندازن بچه اون شعرم میگه بچ ...

حتی اینکه بچه دومها زودتر حرف میزنن هم همه جایی نیست و بچه دوما هم با هم فرق میکنن

من پسر اولم 6 ماهگی بابا رو شروع کرد، دومی حدودا 1 سالگی، با اینکه دومیه اما به نسبت اولیم خیلی هم عقبه

یکی از دوستامم همینجوری شد، بچه دوممشون دیرتر حرف زد تا اولی

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم ماشاءالله به همه بچه ها

فدات عزیزم❤😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
نوه دارین؟

بله گلم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
حتی اینکه بچه دومها زودتر حرف میزنن هم همه جایی نیست و بچه دوما هم با هم فرق میکنن من پسر اولم 6 ما ...

بله درسته من رو این حساب گفتم که بلاخره بچه ها خیلی حرف میزنن حالا خواهر یا برادر با بچه کوچیک حرف میزنه اونم به ذوق میاد بگه من یروز کامل خونه مادر شوهرم بودم بچم ۲ تا کلمه یاد گرفت از حسادت بچه خواهر شوهرمم اینقدر همه خوراکیارو میخورد که دلدرد میشد

چن سالگی بچه دار شدین😍؟اخه الان دیدم زدین ۳۲ ساله تونه

۱۵ سالگی بچه دارشدم

واقعا نوه داری ۳۲ سالته

بله عزیزم

پس پسر من چی؟ یکسال و چهار ماهشه اصلا کلمه نمیگه فقط یه چیزای نامفهوم میگه ، بابا و مامان هم نمیگه ، .☹میخواد صدام کنه میاد سمتم داد میزنه میگه ااااااه 

یعنی خیلی اوضاعش بده؟ نگران شدم یهویی!!!!

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
چه بامزه زنده باشن💐

فدات

پس پسر من چی؟ یکسال و چهار ماهشه اصلا کلمه نمیگه فقط یه چیزای نامفهوم میگه ، بابا و مامان هم نمیگه ، ...

نگران نباشید دختر خودم ۵سالگی به زور یه جمله کوتاه میگفت🤣

نگران نباشید دختر خودم ۵سالگی به زور یه جمله کوتاه میگفت🤣

الان چند سالشه؟ حرف میزنه؟ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿