2777
2789
عنوان

یه موش خیلی زرنگ اومده خونمون😔

138 بازدید | 16 پست

از پریروز اومده تا الان نزدیک ده تا چسب موش با برند مختلف گذاشتیم با خوراکی پفک و نون

میاد از رو چسبا پفکا و نونارو میبره میره 

زیر کابینتاس پاخورو باز کردیم گذاشتم هرچی خوراکی میزاریم میاد می‌بره 

اگه چیزی بزارم که بمیره نمتونم پیداش کنم مجبورم با چسب بگیرمش 

بچها ذله شدم نه خواب دارم نه خوراک چیکار کنم

فقط این بره از خونمون حتی الانم که رفتم دیدم خوراکیارو برده گفتم فقط نباشه بمیره الان بگین چیکار کنم 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چسب ها را روی سرامیک بذار، چند تا تیکه سرامیک جور کن روی اونا چسب بریز

رو سرامیک داخل کابینتی که بلده گذاشتم میاد خوراکیارو میبره

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

به چسبا اگه دست بزنین دیگه نمیچسبن . بعدم خیار و پنیر بیشتر دوس دارن بذار وسط چسب ک مجبور شه بیاد وس ...

به خدا وسط وسط گذاشتم 

دست فک کنم زدم 

عزیزم گندم سمی بخراز داروخونه با پفیلا قاطی کن بریز جوابه وقتی مرد میفته میبینیش میندازی بی ون به با ...

اصلا دسترسی بهش ندارم اگه بره زیر کابینتا بمیره چی نمتونم دیگع پیداش کنم

رو سرامیک داخل کابینتی که بلده گذاشتم میاد خوراکیارو میبره

عجیبه گیر نمیفته، ببین ما میریم روی تکه های سرامیک میذاریم خیلی بهتره، روی شیشه هم خوبه

تمامش را چسبی کن، زیاد بریز