2777
2789

مشکلم ذخیره کمه تخمدانمه،مشکل دیگه ایی نیس 

دوبار میکرو بدون تشکیل جنین،  یه حاملگی طبیعی بدون قلب و سقط. 

پیشنهاد اهدایی بهم دادن😭

ینی هیچ امیدی نیس؟

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

بله احتمالش هست فقط باید ناامید نشی و اقدام مرتب داشته باشی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله ک ب حق این شب عزیز تا سال دیگ اینموقع بچت تو بغلت باشه سالم و صالح و خوش قدم 

ممنونم عزیزم. 

خدا دلتو شاد کنه. 

خیلی نا امیدم، ای کاش معجزه بشه

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

۳تا قدر خوندم واست انشالله به زودی دامنت سبزشه

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
بله احتمالش هست فقط باید ناامید نشی و اقدام مرتب داشته باشی

جدی هست؟؟

همچنان اقدام مرتب داریم.

ولی تقریبا ۴ سال شده 

بعد از سقطم ۳ سال. 

بله هست برو تو تاپیک ذخیره تخمدان کم کمکت میکنه مطالبش.

خدایا میشه ینی؟

خیلی میگردم.ولی هیچ نقطه امیدی پیدا نمیکنم.

خدایا میشه ینی؟ خیلی میگردم.ولی هیچ نقطه امیدی پیدا نمیکنم.

یه کمی سخته ولی میشه...بیا تو این تاپیکی که صدات میکنم..

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
۳تا قدر خوندم واست انشالله به زودی دامنت سبزشه

منم برای شما عزیزم خوندم

شمام به حاجت دلت برسی انشاله 

چجوری صدا میکنی؟

وارد نیستم 

منم برای شما عزیزم خوندم شمام به حاجت دلت برسی انشاله 

مرسی گلم

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

ممنون.

فهمیدم چجوری.رفتم تو تاپیک عزیزم 

جدی هست؟؟ همچنان اقدام مرتب داریم. ولی تقریبا ۴ سال شده  بعد از سقطم ۳ سال.

آره عزیزم هست تا خدا هست امیدم هست، منم با ذخیره مثل شما باردار شدم، فقط فرق ما با بقیه این هست که باید یکم تخمکامون رو تقویت کنیم، مثلا سیاهدونه و عسل، رازیانه، پیازدرمانی و ... 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان