2777
2789

همین والیبالسته که مرگ مغزی شد خب چرا نباید بمونه

منم جوونم دو سه سال کوچکتر ازش چرا من نمردم؟

دلم مبخواد تو خواب ایست قلبی کنم شدنیه؟

این همه جوون میمیره یکیش من چه اشکال داره؟

چرا اون صابر کاظمی بدبخت جوون رعنا والیبالیست مرد اون که اول حال خوبیاش و معروفیتش بود 

قصدم ناشکری نیست ازخدا هم میخوام اگه منو برد قبلش ببخشه منو و حق الناس اگر دارم از گردنم رفع بشه توهمین جوانی تمام بشم برم 

مامان بابام این همه سال باهم دعوا کردن من ذره ذره آب شدم کنارشون که بودم بخدا همیشه هم منو دخالت میدادن و من اهرم فشار دو طرف بودم بچه بودم سنم کم بودچیزی حالیم نبود همه فشارا رو من بود بزرگتررکه شدم فشارا بیشتر شد توقعا بالا رفت 

بابام یکبار به من حمله ور شد میگفت تو چرا واسه من دختری نمی کنی بیای سمت من پشت من باشی 

مامانم میگفت من این همه سال بخاطر تو موندم 

اینا فقط یک هزارم حرفایی هست که به من میگفتن 

خیلی حرفا گفتن جا نمیشه اینجا بگم 

الان شدم یک آدم کم حوصله عصبی بغضی 

خب خدا ازتون نگذره شما که میخواستید جدا بشید 

چرا وقتی کوچیگ بودم جدا نشدید که این همه سال من شاهد کتک و دعوا و بزن بزن نباشم چرا انقدر دیر جدا شدید 😭

چرا روحم انقد پاره پاره س 

چرا انقد تیکه تیکه س قلبم 

اخه کی میفهمه😭😭😭😭😭

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ای کاش من میمردم به جاش

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زندگیش که خبر نداریم

شاید تا اون لحظه خوشبخت ترین بوده 

قرار نیست همه شبیه هم باشن

قسمت و حکمت با اینکه بعضی اوقات بی رحمه ولی 

آخرش قشنگه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
میشه بگی چند سالته عزیزم

۲۳

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
از زندگیش که خبر نداریمشاید تا اون لحظه خوشبخت ترین بوده قرار نیست همه شبیه هم باشنقسمت و حکمت با ای ...

خب اون بنده خدا تو خوشبختی بود من چرا 

مرگ مغزی نیست ضربه مغزیه تو خبرا گفتن درصد هوشیاریش یکم رفته بالاتر....اگر مرگ مغزی بود که هوشیاریش بالا نمیرفت

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

با احترام ما برای پاسخ دادن به چرایی خیلی از اتفاقات اونقدرا خرد نداریم بنابراین باید دوتا دست رو ب نشونه تسلیم ببریم بالا و قدرت پذیرش اتفاقات رو بدون گشتن دنبال چراییش داشته باشیم

اینو منی میگم که یکی از ترسناک ترین اتفاق دنیا اومدم سمتم کمی دنبال چراییش گشتم و همش آشفته بودم ولی زمانی که پذیرفتمش آرامش پیدا کردم 

علت مرگ مثلا ضربه مغزی بوده یا فشار بالا 

وقتی کسی ضربه مغزی میشه میمیره 

خدا نمیخواد کسی در جوانی بمیره با اجل معلق بلکه میخواد همه انسان ها با اجل مسما و عمری طولانی همراه با سلامتی زندگی کنند و بهترین زندگی ها رو داشته باشن 

ولی اراده تکوینی خدا که بر همه امور موثر است این بوده که فرد مورد نظر بر اثر علل و عواملی که باعث مرگش شده بمیره 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ینی این همه سال از بچگی تو با هم نمیساختن تازه الان جدا شدن عجب خدا کمکت کنه عزیزم

دقیقا عین چیزی که گفتی 

به امام حسین رنده گرفتن دست اعصاب منو رنده کردن رنده

خب اون بنده خدا تو خوشبختی بود من چرا

شما هم نوبت میشه 

به تقدیر خدا اعتماد داشته باش

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
با احترام ما برای پاسخ دادن به چرایی خیلی از اتفاقات اونقدرا خرد نداریم بنابراین باید دوتا دست رو ب ...

من که حوصله ندارم