2777
2789
عنوان

مامانا بیان خیلی نگران پسرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 40 پست
کرونا سرفه داره حالت غرق شدن دست میده ولی سرفه نمی کنه بعدشم ما اصلا بیرون نمیریم کسی از فامیل هامون ...

....ببخشید من خیلی میترسم هرکی هم یه ذره تب کنه دیگه فکرم میره اون سمت....انشالله زودی کوچولوتون سرحال شه ...سعی کن تقویتش کنی تاایمنی ش بالابره

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش بچه منم هر وقت تب میکنه تبش ک‌بیفته میادرو ۳۴چند ساعت بعدش خوب میشه گرم نگه دارش یکم بهتر شد معمولی نگه دار

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

دوست عزیز سر خود چیزی به بچت نده مایعات زیاد بده .زیادم روش رو نپوشون تبش بر نگرده.وتب از عفونت میاد.آزمایش خون گرفتن که گفته ویروس هست

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
لباسش یه دونه اس بیشتر ینی بپوشم !!

باز زیاد تنش نکنی که تب کنه 

لباس کودک زیر دوسال باید یه دونه بیشتر از لباس مادر باشه 

و عسل به کودک زیر دوسال نده خطرناکه 

خدایا شکرت 😘😍😘
امیدوارم که ریشه کن شه این ویروس لعنتی کی راحت میشیم خدایا 

انشالله عزیزم ...فقط معجزه بشه این ویروس  تموم شه خسته شدیم بابا همش استرس و...

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa
باز زیاد تنش نکنی که تب کنه  لباس کودک زیر دوسال باید یه دونه بیشتر از لباس مادر باشه  & ...

آره خیلی رو چیزایی که میدم میخوره حساسم سریع یا به دکترش میگم یا گوگل سرچ میزنم دکترا هم 24 ساعته نیستن که آدم دلش آروم بگیره 

لباسش یه دونه اس بیشتر ینی بپوشم !!

دوتا بپوش استامینفونم نده دختذ من ماه پیش ۴روز تب کرد هیچ علایم دیگه این نداشت خودش خوب شد یه نذری بکن 

بلاش دوره 

تو رفتی پدر   بی خبربی خبر  ، شدم دربدر. ای پدر         ای پدر 

نمیدونم چرا خیلی با کوچکترین چیز نگران میشم اصلا دست خودم نیس

منم مثل شمام باور کن گفتی بدنش سرده قلبم براش ریخت بچه ها خیلی معصوممن انشاالله زودی خوب میشه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️