پسرمو بردم دکتر تب داشت اشتباهی فک کرد سرما خورده بهش آموکسی کلاو و استامینوفن داد دوشب تبش 38 الی 39 بود شب سوم شد 40 بردمش دکتر خودش گفت سرماخوردگی نیس یه ویروس که بچه های زیر یکسال میگیرن و فقط تب میکنن مشکل خاصی نیس فقط مراقب تبش باش بخاطر آموکسی کلاو اسهال شده بود گفت نده الان قطع شده مشکل اینجاس که از ساعت 5 عصر دمای بدنش 34 الی 35 و هیچ وقت انقد سرد نبوده سرش و پیشونیش هم سرده پتو کشیدم و لباس پوشیدم توی چند ساعت فقط یک درجه اومد بالا الان 35/6 خوابیده و پتو روشه ولی پیشونیش سرده خونمون هم سرد نیس چون خودم گرممه
من پارسال پسرم همین موقعه ها رزولا گرفت. اولش تب بالاست. بعد تبش که قطع می شه بدنش دونه های خیلی ریز می زنه بعدم خوب می شه. برای بچه های زیر یکساله. شاید اون باشه. ولی یادم نیست بدنش سرد شده باشه. فعلا یکی دیکه تنش کن یه جوراب ببپوشون حواست بهش باشه دیگه علائمشو کنترل کن انشاالله که چیزی نیست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم مثل شما هستم الان پسرم 6 سالشه خدا نکنه یه عطسه بزنه یا طفلی آب دهنش اگه بپره تو گلوش من دیگه ولش نمیکنم میره زیر ضربین تا مطمعن نشم که چیزی نبوده ول کن نیستم
عزیزم انشالله خوب شده باشه ولی من پسرم مریض بود هر چی دکتر میبردمش خوب نمیشد نذر شهید سامانلو ۱۱۰ تا صلوات کردم تا شب نشده خوب شد خیلی حاجت میده این شهید