2777
2789

سلام خوبید دوستان 

من بلاخره شوهرمو راضی کردم بعد ماه رمضون اقدام کنیم 

و منتظر بمونیم تا ببینیم خدا چی میخواد

البته من یکسال اقدامم ولی همیشه رابطه مون جوری بوده ک اصلا ب تخمک گذاری نخورده یا اگه خورده من باردار نشدم😐😂یعنی چون شوهرم دوست نداشت بچه رابطه رو نزدیک پریودی میخواست و من احتمال میدم ب اون خاطر بوده حالا ب هرحال هرچی ک بوده گذشته 😂😂

و خدا بخواد از بعد ماه رمضون اقدامیم ب طور جدی و سخت😜😆

بیاید باهم همراه باشیم و از تجربه های هم استفاده کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله بچه سالم صالح خدا لهتون بده به سلامت هم به دنیا بیاد 😊🙏

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

منم دقیقا مثل خودتم استارتر!!

خداروشکر بالاخره داره راضی میشه... قرارمون هم بعد ماه رمضونه...🥰

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
شوهر من اصلا بچه نمیخواد و الان بعد پنج، شیش سال اصلا براش این موضوع مهم نیست و حاضر نیست اصلا راجبش ...

واای شوهر منم پدرمو در آورد یعنی تو این یک سال خون ب دلم کرد با این اقدام کردنش امشب باهاش صحبت اینقدر حرف زدم ک راضی شد 

ولی خب خیلی وقته ک دارم باهاش در مورد بچه صحبت میکنم هی میگه زوده 

منم دقیقا مثل خودتم استارتر!! خداروشکر بالاخره داره راضی میشه... قرارمون هم بعد ماه رمضونه...🥰

وااای عزیزم چ عالی بیا باهم در ارتباط باشیم اینجا بهم خبر بدیم