2777
2789
عنوان

بچها بیاین برای هم دعا کنیم

89 بازدید | 25 پست

دلم خیلی گرفته دخترمو از شیر گرفتم لطفا از ته دلتون برای آرامش دخترم و من دعا کنید

شمام آرزوهاتون بگین من براتون دعا میکنم

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارآفرین بشم

دوست کنکور قبول بشه ی رسته خووووب

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

دوستان شب قدره امشب 

برام دعا کنید

منم تو این شب زیبا و عزیز و مبارک شما رو دعوت می کنم به کانال تلگرامم که توش رایگان زبان انگلیسی آموزش میدم

تا اگه دانسته ای دارم اونو وقف هموطنای عزیزم بکنم

داشتن خیلی چیزا قشنگه

اما سهیم شدن اونها با دیگران قشنگ تره

اگه از کانال خوشتون اومد برام تاپیک بزنین و دیگران رو هم به این کانال دعوت کنید

English_love1819@

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
من اخیلی حال روحیم بده اینقدر این دوشب گریه کردم که حد نداره برا آرامش منم دعا کنید😔😔😔😭😭

دقیقا مثه حال من امشبم شب قدر بیشتر دلم گرفته عزیزم برات دعا کردم خدا بهت ارامش بده❤

میدونی بدترین چیز چیه

اینکه نتونی دردتو به کسی بگی... 

اینکه ندونی چیکار کنی

اینکه خودتو که بدبخت کردی هیچ یه طفل معصومم بدبخت کردی و راه چاره ای نداشته باشی...

چرا خدا صدامو نمیشنوه😔😔

هایده ۴۰ سال پیش گفت روزای روشن خداحافظ، ولی کسی باور نکرد
خدا خودس بهتون آرامش سلامتی بده عزیزم واسه منم دعا کن خدا یک بخت خوب امسال نصیبم کنه😔😔

ایشالله عزیزم برات آیت الکرسی میخونم شک نکن امسال حتمیه😚

میدونی بدترین چیز چیه اینکه نتونی دردتو به کسی بگی...  اینکه ندونی چیکار کنی اینکه خودتو ...

چرا عزیزم😞

خدا خودش کمکمون میکنه شک نکن من مطمئنم روزای خوبمونم میرسه