چقدر قلبم سنگ شده چقدر روزنه های روحم بسته است چرا دین زده شدم
میان شب زنده داریاتون برای سبز شدن حال و احوال ماهم دعا کنید دوستان
یا محول الاحوال .حول حالنا الی احسن الحال
به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
من امشب خیلی دلم شکست.واقعا از خدا خواستم شوهرم برگرده😔
انشاءالله برگرده...همه چشم انتظارا به عزیزشون برسن🤲🤲
به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚
منم همینطور شدم شاید بخاطر اینه که امسال نمیتونیم مسجدی جایی بریم توی خونه تنهایی یه جوریه
تو خلوت باید عاشقانه تر باشه اما برای من نیست
میگن قدر آدمیزاد به صبرشه شاید جزء صابرین بودن هنر همه نیست
شما رو نميگما خودمو میگم ، یه وقتايي یه کارایی ميکنيم که لذت مناجات و عبادت ازمون گرفته میشه ، هیچی لذت بخش تر از حال خوب وقت دعا و مناجات نیس حیف که ...
شما رو نميگما خودمو میگم ، یه وقتايي یه کارایی ميکنيم که لذت مناجات و عبادت ازمون گرفته میشه ، هیچی ...
دقیقا درست گفتی☹میگم که خدایا حالمونو به نیک ترین حال تغییر بده این بهترین دعایه
هدایتمون کن به سمت نور و روشنی
تو خلوت باید عاشقانه تر باشه اما برای من نیست میگن قدر آدمیزاد به صبرشه شاید جزء صابرین بودن هنر هم ...
والا چه عرض کنم
ذهن ما نسبت اینکه شبهای قدر توی مسجد یا امامزاده و..باشیم و صدای جوشن کبیر از بلندگو بیاد بعلاوه انرژی ادم های اطرافمون که دارن دعا میخونن، ذهنمون به اینها شرطی شده بنظرم. الان داره ارور میده
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
والا چه عرض کنم ذهن ما نسبت اینکه شبهای قدر توی مسجد یا امامزاده و..باشیم و صدای جوشن کبیر از بلند ...
آره انرژهای جمع خیلی تاثیر گذاره قبول دارم