#قورمه_سبزی
اول پیاز رو ریز خرد کنین و سرخش کنین طلایی که شد سبزی قرمه که از قبل خوب سرخ شده و اماده دارید رو اضافه کنید بهتره تازه باشه (سبزی قرمه شامل :جعفری ،گشنیز ، تره، اسفناج یا برگ چغندر و شنبلیله هست) و باهم بازم مقداری تفت بدین( حواستون باشه که اگه خیلی زیاد سبزی قورمه رو سرخ کنید به تلخی می زنه مراقب باشین که تلخ نشه ولی خوبم سرخ شده باشه تا قرمه سبزیتون به سیاهی بزنه)
در مرحله ی بعد گوشت گوسفندی رو که چربی بهش نباشه و به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید رنگ گوشت که عوض شد یکم زردچوبه بزنید و تفت بدین
لوبیا قرمز که از شب قبل خیسش کردین و چندبار آبش رو عوض کردین اضافه کنین(برای هر نفر یک مشت) و باهم تفتشون بدین
یک قاشق رب گوجه فرنگی رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بذارین ربش سرخ شه تا بوی خامیش گرفته شه
در صورت دلخواه یه حبه سیر رنده کنین توش و یکم فلفل سیاه یا قرمز بهش بزنین حالا بیشتر از اون حدی که می خواید خورشتتون آب داشته باشه روش آب بریزید و نیم ساعت اول با شعله بالا تا زمانی که به جوش بیاد و بقیه شو درش رو بذارید حرارت رو کم کنید بذارین تا جا بیفته (حدود ۳ تا ۵ ساعت) یک ساعت مونده به اتمام ۲ تا ۳ لیمو عمانی رو با چنگال یا چاقو سوراخ سوراخش کنید و به خورشت اضافه کنید ... بعد یک ربع عطر و بویی از خورش بلند میشه که خیلی دل انگیزه ..
در اخر نمک غذا رو بریزید و اندازه کنید و اگر خورش قورمه سبزی ترش دوس دارین یکم بهش ابلیمو هم بزنید و با برنج زعفرونی نوش جان کنین😍
پ.ن :اگه وقت و حوصله داشتین ته برنجتون ته چین بذارید خیلی عالی میشه😋
#porpora_kitche