2777
2789

۷ کیلو اضافه وزن دارم و مقدار زیادی شکم

از امروز شروع کردم به حلقه زدن ولی خیلی حرفه ای نیستم و حلقه هی میفته رو دست و پام 

از این سنگیناس که بیفته بدنو کبود میکنه و شیاردار ام هست. سایز ۴۰ مانتو اندازمه و نه خیلی تنگه نه خیلی گشاد 

روزه هم میگیرم. پیاده روی هم حداقل نیم ساعت دارم در طی روز ولی اگه مثلا یه روز فرصتش پیش نیاد روز بعد یکساعت پیاده روی میکنم.

۶۷ کیلوام. اون عزیزایی که میدونن چجوری میشه شکم آب کرد بیان 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

عزیزم بیا پیچم من مربی شنا هستم میتونم برات برنامه بدم

https://www.instagram.com/p/B-o6w8cAxqo/?utm_source=ig_web_copy_link

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر استخرا باز بودن میگفتم برو شنا

من با شنا توی دو ماه آبش کردم

گرچه که بعد از یک سال بازم با هله هوله خوردن برگشت

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

من تحت نظر پزشک لبنیات رو حذف کردم تحت نظر استاد اخلاق فست فود رو حذف کردم برنج و شکر و نون رو هم حذف کنم به امید خدا میریم که داشته باشیم هوا بخورم سیر شم😁

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
عزیزم برنج و نمک و‌شکر و روغن رو بزار کنار سبزیجات و میوه زیاد بخور حلقه رو باید مرتب بزنی مثلا ه ...

راپانزل جان کامنت بالایی مو بخون

باید ی مدت طولانی حذف کنی. و اینکه اصلا نباید اضافه وزن داشته باشی چون  ظاهرا هر چی میخوری جمع ...

رژیم کتو گرفتم تو دوماه هفت کیلو کم کردم ولی خیلی اذیت شدم گذاشتمش کنار حالا کالری شمار غذا میکنم بازم هنو کم نکردم البته بعضی وقتا از کالری ک باید بخورم اضافه میخورن بخاطر همین کم نمیکنم.البته من هفت ماهه زایمان کردم..اللن وزنه خیلی بالاست پادرد اذیتم میکنه