2777
2789
عنوان

کمک فوری اش دندونی

453 بازدید | 8 پست
سلام بچه ها میخوام واسه دخمر جاریم اش دندونی درست بکنم
پیاز داغ کردم بعد نخودو ماشو لوبیا قرمزو چیتی رو تفت دادم گذاشتم بپزه
مامانم میگه باید تره و جعفری هم بریزم کمک
گندمم خیس کردم حالا از اینجا به بعدشو چی کار بکنم میگن اگرگندوم بزارم چند تا جوش بخوره زیرشو خاموش بکنم چند ساعت دوبرابر میشه درسته این اش کشکو نعنام میخواد
ما تو اش دندونی سبزی نمی ریزیم گندم وحبوبات رو بذار کامل بپزه پیاز داغ وفراون با زرد چوبه ونمک وفلفل بریز توش اگ اب قلم هم بریزی خوشمزه تر میشه بعد بزار خوب پخته بشه وجا بیوفته کشک ونعنا هم نمی ریزیم
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت گوسفندی ندارم که اخه من از بوش متنفرم ما گوشت گوساله میخوریم بعد الان من این مقدار حبوبات که هر کدوم یک لیوان پر هست ریختم نمیدونید چقدر اش در میاد
عثاره هم بریز قلم هم بذار بپزه
سبزی هم نداره این اش
من حبوب آت رو تفت ندادم
کشک هم زدم هرچند تو دستورش نبود ولی با نعنا داغو کشک و پیاز داغ یکم سیر داغ مزه دار شد
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست