2777
2789
اره کامل یاد گرفته به نظرم تو خونه خودتون باهاش کار کنید بهتره  من همش تو خونه با دخترم کار می ...

مهد بچه هام اموزش رو نصفه رها کرد و بچه هام از من اموزش پذیر نیستن. موندم توی گل😬

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
مهد بچه هام اموزش رو نصفه رها کرد و بچه هام از من اموزش پذیر نیستن. موندم توی گل😬

ای بابا خیلی بده بچه با مادر راه نیاد 

سعی کن با بازی کردن باهاش کار کنی خودتون کارت درس کنید حروف رو بنوسید یاد میگیره

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴سال تموم پیش ۱ ۵سال تموم پیش۲ ۶سال تمام کلاس اول بد نیست بچه ها که بهشون کلی خوش میگذره پسر من ...

آهان پیش ۱همون مهدکودک میشه قبل از پیش دبستانی میزارن پیش۲هم همون پیش دبستانی ممنون

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
۴سال تموم پیش ۱ ۵سال تموم پیش۲ ۶سال تمام کلاس اول بد نیست بچه ها که بهشون کلی خوش میگذره پسر من ...

سلامتی بچه ها از هرآمورشی مهمتره

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
ای بابا خیلی بده بچه با مادر راه نیاد  سعی کن با بازی کردن باهاش کار کنی خودتون کارت درس کنید ...

هزاراه رفتم کلی وسیله اموزشی خریدم. راه نمیان. دختر وپسرن.دیوونم کردن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
سلامتی بچه ها از هرآمورشی مهمتره

آموزش اصلا مهم نیست 

من پسر اولم میرفت همین که بهش خوش می گذشت کافی بود

قرار نیست از نظر آموزشی فرقی کنه خیلی بچه ها نمیرن

ولی خوب به بچه ها خوش میگذره

حیف که نمیشه دیگه

من خودم دبیرم و اصلا حوصله آموزش به بچه رو ندارم😭😭😭🤣

من حوصلم زیاده و بچه هام فراری از درس😞

ببین عزیزم من خودم این مکعبو درس کردم با ماژیک کلمات رو مینویسم  براش  شما میتونی حروف رو بنویسی 

بعد مثل تاس میندازی هرچی اومد اون میخونه و مینویسه هم برای روانخوانی خوبه هم املا

آموزش اصلا مهم نیست  من پسر اولم میرفت همین که بهش خوش می گذشت کافی بود قرار نیست از نظر آموز ...

فقط یه معجزه لازمه همین ‌.چشم امیدمون به خداست فقط😟

ببین عزیزم من خودم این مکعبو درس کردم با ماژیک کلمات رو مینویسم  براش  شما میتونی حروف رو ...

ممنون فدات شم.درست میکنم حتما

راه دیگه ای هم بلدی بهم بگو لطفا😘😘

ممنون فدات شم.درست میکنم حتما راه دیگه ای هم بلدی بهم بگو لطفا😘😘

میتونی سودوکو حروف و کلمات براش درس کنی 

یا یه کلمه رو درشت بنویس بعد  چند قسمتش کن مثل پازل تا بچینه کنارهم اینجوری تو ذهنش میمونه سعی کن از کلمات آسون شروع کنی.

باور کن من تا الان هیچ پک آموزشی نخریدم برای دخترم همش با این روشا باهاش کار کردم خدارو شکر خیلی خوب جواب داده 

میتونی سودوکو حروف و کلمات براش درس کنی  یا یه کلمه رو درشت بنویس بعد  چند قسمتش کن مثل پ ...

ممنون فدات شم. انقدر سر و‌کله زدم باهاشون که هررر روز سردرد دارم‌ . واسه دو خط درس نوشتن ۱ساعت غر میزنن😬

ممنون فدات شم. انقدر سر و‌کله زدم باهاشون که هررر روز سردرد دارم‌ . واسه دو خط درس نوشتن ۱ساعت غر می ...

بچه ها واقعا خسته شدن هم تو خونه موندن هم دارن درس میخونن باید خیلی باهاشون کنار بیایم انشالله این روزاهم میگذره