بچه ها دقت كردين ذات ادمها در حال تغييره،من به شخصه ديگه دوست جديد نميگيرم،چون احساس ميكنم خيليها دنبال منافع خودشونن
يه همكار دارم كه يكسالي بود به عنوان دوست پذيرفته بودمش حرفمون رو بهم ميزديم البته من هيچوقت حرفهاي خيلي خصوصيم رو به كسي نميزنم مثلا در مورد يكي ديگه از همكارامون كه بي ادب بود صحبت ميكرديم بعد از مدتي من ديدم رفتار اون همكارم كه بي ادب بود داره بدتر ميشهه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حاریم میومد خونمون خیلی هم خوب بودیم میرفت به شوهرم زنگ میزده چقلی میکرده من جاریم ۱۲سال ازم کوچکتر بود اصلا برام هضم اش سنگین بود از حرفهای شوهرم فهمیدم به اش زنگ زدم گفت نه که من نگفتم کلا قطع رابطه کردم اخه دخترخاله شوهرم بود ما باهم دوست بوریم هنوز هم بعد از دوسال هنگ هستم کلا قطع کردم