2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

248 بازدید | 20 پست

امشب شب عزیزیه تو رو خدا دعا کنید راه کربلا بعد از رفتن سردار و این اوضاع باز باشه ...میگن دعای مومن در حق مومن اجابت میشه منم دعااا کنید التماس دعاااا عااااشقتونم

سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون

عزیزم شما هم‌براکن دعا کنید بچم سقط نشه

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله بحق فاطمه زهرا ک بچت صحیح و سالم ب دنیا بیاد

سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون
عزیزم مواظب باش  دارچین وزعفران جعفری گشنیز وهویج وشوید زنجبیل وباقلا نخور

عزیزم من مشکل ایمنی دارم حالا گفتن چن سرم نزدم احتمال زیاد سقط میشه شما دعام کنید

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

من بارداری دوقلویی بسیار خطر ناکی داشتم که احتمال سقط خیلی بالا بود

توی یه کتاب دعای معتبر خوندم روی یه پارچه سفید با اب زعفرون ایت لکرسی رو بنوسید و ببنیدن دور شکم زن باردار تا روز زایمان این دعا از اون بچه محافظت میکنه تا سالم دنیا بیاد من یه ماهم بود نوشتم بستم تاااااا اتاق زایمان

خداروشکر الان بچهام سه سالشونه خیلی ارامش داشتم با اون دعا❤

شما هم اگر معتقدی اینکارو بکن اگرم نه دعا میکنم انشالا بچتون صحیح و سالم سر  وقت دنیا بیاد استرس نداشته باش

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
عزیزم من مشکل ایمنی دارم حالا گفتن چن سرم نزدم احتمال زیاد سقط میشه شما دعام کنید

استرس نداشته باش استرس سیستم ایمنی رو ضعیف ترمیکنه دکترها خدا نیستن خدایی که تاحالا خواسته بوده به حق همین شب عزیزتانه ماهگی هم می مونه

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
چرا سرم هاتو نزدی

عزیزم دکترک زیرنظرشم رفته خارج ازکشور اهواز ک اوضاعش افتضاعه چندتا دکترگفتن‌نمخاد بزنی  چندتا دکتر گفتن برن منم نتونستم برم اهواز چون اوضاعش خیلی خرابه

منظورتivigبود

اره