2777
2789

سلام خوشگلا. من تازه رفتم تو 39 هفته. پنج روزه پیاده روی رو شروع کردم روزی یه ساعت کامل پیاده روی میکنم. از دیروزم دو سه بار شربت زعفرون و عسل و گلاب خوردم. امروز از دم ظهر کمردرد خفیف دارم.مثل وقتایی که خونه تکونی میکنم کمرم میگیره! مثلا هر یه ساعت یه بار دردش بیشتر میشه ولی بعدش خیییلی خفیفه. به نظرتون دیگه داره وقتش میشه؟؟ کسی بوده این علائمو داشته باشه و زود درداش شروع شه؟ یا ممکنه بازم چند روز طول بکشه؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توام مث منی🤣😂🤣😂🤣😂خیلی بده چشم انتظاری برات دعا میکنم زایمانت هرچه زودتر  و راحت تموم شه و نی نیت سالم بیاد بغلت توام برام دعا کن 

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋
عزیزم تاریخ زایمانتون چندم گفتن؟ منم دقیقا ۳۹ هفتم تموم شده و منتظرم  ولی میترسم زعفرون بخورم& ...

تاریخمو زده هفت خرداد. زعفرون زیاد نمیخورما مثلا تو یه لیوان شربت فقط یه قاشق چایخوری زعفرون میریزم. 

عزیزم چرا زعفرون و این چیزا میخوری بذار خودش هروقت وقتش شد میاد همون پیاده روی عالیه

فکر کنم دیگه کم کم داره دردات شروع میشه

ولی اللن فقط ب تکوناش توجه کن دکتر نرو بذاد تایم دردات کمتربشه و شدت دردت بیشتر اگ درداصلی و خونه بکشی عالیه

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

منم الان کمر درد دارم و دردی مثل درد پریودی میگیرتم ولی خب شرایط پیاده روی و ندارم و گل گاو زبون و اینجور چیزام نمیخورم ت فک میکنی من کی زایمان میکنم؟؟😭

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋
تاریخمو زده هفت خرداد. زعفرون زیاد نمیخورما مثلا تو یه لیوان شربت فقط یه قاشق چایخوری زعفرون میریزم. ...

مال من گفتن ۵ خرداد 

ولی این فسقلی جاخوش کرده 🥵منکه بیخیال شدم میگم بزار هروقت خواست بیاد

مال من در طول روز چندبار شکمم مثل سنگ سفت میشه  شمام اینطور میشین؟

اره احساس میکنم بچه خودشو چسبونده ب شکمم شما چند وقتته؟؟ایشالله شماهم زایمان راحتی داشته باشین و خدا نی نی تونو سالم بزاره بغلتون

عزیزم چرا زعفرون و این چیزا میخوری بذار خودش هروقت وقتش شد میاد همون پیاده روی عالیه فکر کنم دیگه ک ...

اره میخوام همین کارو کنم بیشتر دردو تو خونه بکشم بهتره. از غروب تکوناش بیشتر شده،اینم میتونه علائم زایمان باشه؟