2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین بگین من کی زایمان میکنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 65 پست
قر کمر هم خوبه مامانا.دستتونو به اپن یا دیوار بگیرید با باس ن یه دایره بزنید.ایشالا راحت زایمان کنید

ممنون بابت راهنماییت

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋
مال من گفتن ۵ خرداد  ولی این فسقلی جاخوش کرده 🥵منکه بیخیال شدم میگم بزار هروقت خواست بیاد

من از همه دیرترم پس ۹ خرداد😭😭

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگه فاصله دردات کم میشه و شدتش بیشتر میشه اماده شو دوش اب گرم بگیر کمرتو ماساژ بده

غروب که دردم بیشتر شده بود رفتم زود دوش گرفتم.موهامو سشوار کشیدم و آرایش ملایمم کردم😅😅 انقد آماده ام یعنی😅

اره احساس میکنم بچه خودشو چسبونده ب شکمم شما چند وقتته؟؟ایشالله شماهم زایمان راحتی داشته باشین و خدا ...

ممنون عزیزم ۳۹ هفتم و منتظر😊

ان شالله شمام نی نی گلتو سالم سلامت بغل بگیری و زایمان خوبی داشته باشی

من فردا باید ازمایش دفع پروتئین ادرار بدم دست وپام ورم کرده خداکنه چیزی نباشه دلم میخواد طبیعی زایمان کنم و زایمانم راحت باشه دعا کنید برام🌸

منم الان کمر درد دارم و دردی مثل درد پریودی میگیرتم ولی خب شرایط پیاده روی و ندارم و گل گاو زبون و ا ...

حداقل قر بده و اسکات بزن. ایشالا که شما هم به زودی زایمان خوب و راحتی داشته باشی عزیزم❤️

ممنون عزیزم ۳۹ هفتم و منتظر😊 ان شالله شمام نی نی گلتو سالم سلامت بغل بگیری و زایمان خوبی داشته باش ...

انشالله ک طوری نیس توکلت ب خدا باشه از کدوم شهری 

غروب که دردم بیشتر شده بود رفتم زود دوش گرفتم.موهامو سشوار کشیدم و آرایش ملایمم کردم😅😅 انقد آماده ...

😅😅😅اگه زایمان اول هستی نمیخواد خیلی زود بری تاجاییکه میتونی توخونه تحمل کن بهتره 

نمیدونم چرا توبیمارستان روند پیشرفت زایمان کند میشه

اره میخوام همین کارو کنم بیشتر دردو تو خونه بکشم بهتره. از غروب تکوناش بیشتر شده،اینم میتونه علائم ز ...

اره بهترین کار من از اول دردم ترسیدم رفتم بیمارستان 16ساعت دردکشیدم خیلی بدبود ولی توخونه راحتتری و برای زایمان فقط میری

دقیق یادم نیست گلم براتکوناش

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
حداقل قر بده و اسکات بزن. ایشالا که شما هم به زودی زایمان خوب و راحتی داشته باشی عزیزم❤️

اول اون دوستمونه بعد شما اخرش منم 😂❤