2777
2789
عنوان

اگه میخاین به عشقتون برسین بیاین

133 بازدید | 16 پست

بیاین بگین تا براتون حمد بخونم. بیاین هممون برای هم دعا کنیم دعای دسته جمعی جواب میده و ایشالا به حق این شب عزیز برسیم به کسیکه دوسش داریم. التماس دعاااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چیه پس

وقتی من خودمو درست نکنم باورمو درست نکنم عذت نفس نداشته باشم رفتار درست نداشته باشم اخلاق خوب نداشته باشم بنظرت دعای تو یکار میکنه عشقم منو بگیره؟

بعدشم دلش بخواد میگیره دیگه چرا باید انقد خداش کنم که دست به دامن بقیه شم برام از خدا بخوانش؟

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
عزیزم منظورم ماهایی هست که عشقمون دو طرفهس ولی موانع و مشکلات برامون بوجود اومده.. 

اها پس دعا کنیم مشکلات حل شه انشالله

وقتی من خودمو درست نکنم باورمو درست نکنم عذت نفس نداشته باشم رفتار درست نداشته باشم اخلاق خوب نداشته ...

منظور من این نیس که شما میگی منظورم کسایی هس که برای ازدواجشون مشکل و مانع بوجود اومده

منظور من این نیس که شما میگی منظورم کسایی هس که برای ازدواجشون مشکل و مانع بوجود اومده

انشالله که حل شه

البته اون مشکلات هم من راجبشون اینطور فک‌ میکنم مسیریه ک باید طی شه تا به اون لیاقت برسید و‌ بعدش ب خودش میرسید 

وقتی من خودمو درست نکنم باورمو درست نکنم عذت نفس نداشته باشم رفتار درست نداشته باشم اخلاق خوب نداشته ...

چون همه چی دست خداست

اینقدر بوده همه چی گل و بلبل بوده و بهم خورده

یا برعکس اینقدر محال بوده و مثل آب خوردن حل شده

فقط باید از خدا خواست ،چیزایی که شما گفتید هم درسته و باید حتما داشت، ولی حرف آخر رو خدا میز نه