2777
2789

من خوندم بدجور در رابطه با حق الناس تلنگر خوردم طوریکه به همه یا زنگ زدم یا پیامک حلالیت طلبیدن دادم چند روزی  فقط تو این حال و هوا بودم همش گذشته رو مرور میکردم که به چه کسی ظلم کردم یا غیبت کی رو کردم یا کی رو مسخره کردم 😢😢

امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا مسخره نمیکنم غیبت نمیکنم ولی همکارا یا کسایی که اذیت میکنن نیش کنایه هلی جاری من این رو غیبت میکنم

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
برنامه زندگی پس از زندگی رو میبینی!؟

کم  دیدم  ولی این کتاب بدجور منو تکون داد 

امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

منم خوندم

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

بهت پیشنهاد میکنم کتاب انسوی مرگم بخونی ازراونم قشنگ تر و تاثیر گذار تره مخصوصا داستان دوم و سوم

کتاب صوتیش تو تل

@Ansoyemargg

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

من عاليه 

طاقچه رو دانلود كن از اونجا بگير 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من اصلا مسخره نمیکنم غیبت نمیکنم ولی همکارا یا کسایی که اذیت میکنن نیش کنایه هلی جاری من این رو غیبت ...

فرقی نمیکنه غیبت غیبته

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

منم خوندم رو من تاثیر گذاشت بازم اگه تونستم میخوام بخونمش

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
بهت پیشنهاد میکنم کتاب انسوی مرگم بخونی ازراونم قشنگ تر و تاثیر گذار تره مخصوصا داستان دوم و سوم کت ...

اونم فایلش رو گوش،کردم  واقعا تاثیرگذار بود 

من عاليه  طاقچه رو دانلود كن از اونجا بگير

اره قیمت تو تاقچه خیلی کمکم فکر کنم ۲۷۰۰ تومن