2777
2789
عنوان

هموگلوبین۷

11546 بازدید | 17 پست

سلام.خواهرم یکماه پریود میشد رفت دکتر بهش قرص اچ دی داد خورد دید سرگیجه و تهوع داره چند روز خوب نمیشد.رفت بیمارستان دیدن کم خونی که چه عرض کنم هموگلوبین روی ۷ شده.کسی بوده انقدر هموگلوبینش پایین باشه؟

من 

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر پایین اومده بود؟خواهر من یکماه پریود شد قطع نمیشد

من كلاكم خوني داشتم اما تو يه ماه به خاطرتنبلي تخمدانم سه باراونم شديد پريودشدم وبعد كه ازمايش دادم اينطوربودم

ولي با ي بارتزريق اهن خوب شد

چرا انقدر پایین اومده بود؟خواهر من یکماه پریود شد قطع نمیشد

مگه اونایی که خونی دارن پریودشون قطع نمیشه؟؟

من فکر میکنم تازه پریود نمیشن اونایی که کم خون هستن

عزیزم مطمئنی درست گفتی؟؟

من ده بود کلی ترسوندنم🙁

چرا چی گفتن منم کم خونی شدید دارم دکتر به من گفت احتمالا زیر دهه چی میشه مگه 

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
شما متوجه نشدی چرا انقدرپایین بوده؟

چون ی سری قرص میخورم ک مسمومیت دارن و تو ماه معمولا یک هفته ده روز گاهیم بیشتر هیچی نمیتونم بخورم و همین ضعیفم میکنه و از قبلم ضعیف هستم و هم اینکه پریودیم خیلی بیشتر از حد طبیعی خونریزی دارم

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁