2777
2789

بله اگه مخصوصا اگر نسبت خونی داشته باشید مثل پسرعمو دختر عمو و پسرخاله و دختر خاله 

ولی خیلی ها یا به علت اینکه کلا با همچین آزمایشی آشنایی ندارن یا به دلیل هزینه ی زیادش انجام نمیدن

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل خانوادگی خاصی داشته باشین، توی ژن های شما دنبال همون میگردن ببینن هست یا نه

وگرنه اگه همینطوری بخواین آز بدین ببینید مشکلی هست خیلی پیچیده و گرون و زمان بر میشه. یه تستی هست نمیدونم اینجا انجام میدن یا نمونه رو میفرستن آلمان، حدود چند هزار (بین ۳ تا ۷) تا چیز رو چک میکنن براتون 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
میخوام بدونم چی رو میگه؟اینایی که توی غربالگری میگن ؟

ن عزیزم توی غربالگری اول فقط چک میکنن جنین سندرم داون یا ادواردز نداشته باشه و لوله نخاعش بسته شده یا نه

نابینایی و ناشنوایی و چیزای دیگه مشخص نمیشه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
اگه مشکل خانوادگی خاصی داشته باشین، توی ژن های شما دنبال همون میگردن ببینن هست یا نه وگرنه اگه همین ...

خوب بعد چی میکنن؟فرض کن که مشکلی نیست و الان سالمن یا مثلا ژن کوتاهی قد دارن درستش میکنن؟

خوب بعد چی میکنن؟فرض کن که مشکلی نیست و الان سالمن یا مثلا ژن کوتاهی قد دارن درستش میکنن؟

نه دیگه.فک نکنم ژن رو بشه دستکاری کرد. ولی مشخص میکنه با توجه به ژن های همسرتون، درصد اینکه این ژن خودش رو نشون بده چقدره. و آمادگی داشته باشن از اول یا دارو یا چیزای دیگه کنترلش کنن

بازم میتونی از آزمایشگاه ژنتیک بپرسی کامل براتون توضیح میدن