2777
2789
عنوان

بارداری سوم؟؟؟؟؟

6629 بازدید | 38 پست

بیست وهفت سالمه و دوتا پسر دارم ،هشت ماه پیش سزارین دوم شدم.همسرم دیگه بچه نمیخواد چون هم از لحاظ روحی حوصلشو نداره هم میگه به گشت وگذارامون برسیم بجای بچه داری.من تو فکر دخترم😞

از طرفی خودمم حوصله زایمان سوم وندارم وگرنه راضیش میکردم(من عاشق بچه ام)

واینکه بدونم پسر میشه سومی خب به همین دوتا بسنده میکنم😁

واقعا  موندم چکارکنم.دکترم میگف حالا اینو بزرگ کن بعد به سومی فک کن،خخخ

یکم نظر بدین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۳۰ صبر کن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
عزیزم من ۳۱ سالمه یه ۱۴ ماهه دارم به غلط کردن افتادم فکر سومی هستی برو زندگیتو بکن

دختر داری رو دوسدارم.چون مادرخودم با محبت نیس دوسداشتم دختر داشتم تا دنیا رو پاش میریختم

من عاشق دخترم دختر بيشتر دلسوزه پدر و مادرشه 

ببین اگه شرایطش داری بذار یه مدت از زایمانت بگذره بدنت قوت بگیره اقدام کن برا نی نی دکتر تغذیه هم برو یا اگه میخوای 100 درصد مطمئن بشی دختر میشه ivfکن 

وضعیتتون هم آخه خوبه یا نه

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

منم دوس دارم☹☹☹☹ولی شرایطم جور نیس شوهرمم میگه حو۱له ندارم البته دومیم ندارم هنو خخخخ اولی چن سالشه؟؟؟بزار بچه دومیم دوسالش بشه حالا بعد پیش دکتر برو ک دختر بشه با رژیمی چیزی ولی فعلا زوده عزیزم سزارینت چطور بود راصی بودی