2777
2789
عنوان

بارداری سوم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6630 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواست باشه انقدر دختر دوست داری که همسرت برات مهم نباشه؟ فامیلمون شرایط تورو داشت همسرش سر دومی قاطی کرد سومی طلاقش داد با سه تا بچه خونه باباشه شوهرت همسر لازم داره نه مادر سه بچه

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
دختر داری رو دوسدارم.چون مادرخودم با محبت نیس دوسداشتم دختر داشتم تا دنیا رو پاش میریختم

دختر داشتن خیلی خوبه البته نمیدونم شاید اگر بچم پسر بود حسم بازهم همین بود و الان میگفتم پسر داشتن خیلی خوبه 

وضعیتتون هم آخه خوبه یا نه

اره ازلحاظ مالی خوبیم خداروشکر مادرشوهرم ایناکلا حامیمونن،مثلا خرج دوتا پسرامو مادرشوهرم میده ازبس مهربونه....یا هشت ساله خونه دارم نمیذاره گوشت خودمون بگیریم میاره ماهانه برام یا کلی کار خوب که جانمیشه بگم اینجا

دقیقا سی خوبه ولی سزارین زیادش میگن خوب نیس.کسی در این رابطه تجربه داره

حالت خوشه معلومه هم روحیه درست حسابی داری هم وصع مالیت خوبه . زندگی هر کسی ب خودش مربوطه عزیم اگه دوست داری بیار . اگه بچه هات ادیتت میکردن اصلا ب گزینه ی سوم فکر نمیکردی . من یکی پیر شدم ..ولی میتونی پولتو صرف ی بچه یتیم هم بکنی عزیزم اینطوری بی دردسر و کار ثوابی هم انجام دادی . هزینه ی یکی از بچه هات همیشه حساب کتاب کن بده ب بچه یتیم باز هر چی خودت دلت میکشه .

منم دوس دارم☹☹☹☹ولی شرایطم جور نیس شوهرمم میگه حو۱له ندارم البته دومیم ندارم هنو خخخخ اولی چن سالشه؟ ...

اره رضوی مشهد سزارین شدم عالی بود.اولی شش سالشه.دکتر تغذیه اعتقادندارم دست خداست بنظرم

اره ازلحاظ مالی خوبیم خداروشکر مادرشوهرم ایناکلا حامیمونن،مثلا خرج دوتا پسرامو مادرشوهرم میده ازبس م ...

خب این که نشد وضعیت خوب ؟ همه چیز رو از خانواده دارید که بعد میخواید یک بچه دیگه هم بیارید ؟‌ بنظرم برید سر کار حتما به جاش

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
ببخشید ولی کلا طرز فکرتو دوس ندارم یه بچه میخوای بیاری صرف اینکه خودت گذشتت فلان یا بمان بوده اصلا ا ...

میشه بیشتر برام بگی...شایدخودخواهم میخوام اینده وتو پیری تنها نباشم ودختر داشته باشم منو راه ببره...هرجامیرم کنارم باشه براش همه چی تهیه کنم.شوهرم میگه واسه پسرات بکن...