2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم وزن نی نی کمه؟

134 بازدید | 27 پست

۳۲ و ۳رور  رفتم سونو بیرون گفت ۱۹۹۳بعد ۳۵هفته و ۲روز رفتم دکترم گفت شده ۲و ۳۵۰.الان همه میگن کمه چکار کنم هرچیزی هم بگید میخورم تغذیه مم خوبه

خدایا هزار بار شکرت که یه دختر الان تو وجودم داره رشد میکنه امیدوارم تا روزی که نفس تو سینه دارم دخترم باهام سالم و سرحال باشه .خدایا قسمت همه منتظرا کن این دلخوشی رو، چون این نعمت واسه بشریت بی اندازه لذت بخشه و باارزش .شکرت پروردگار .صلوات برای منتظرا و سالمی دخترم و قسمت شه بیاد بغلم 
دلستر و بستنی بخور

بستنی رو روزی چندبار بخورم ؟

خدایا هزار بار شکرت که یه دختر الان تو وجودم داره رشد میکنه امیدوارم تا روزی که نفس تو سینه دارم دخترم باهام سالم و سرحال باشه .خدایا قسمت همه منتظرا کن این دلخوشی رو، چون این نعمت واسه بشریت بی اندازه لذت بخشه و باارزش .شکرت پروردگار .صلوات برای منتظرا و سالمی دخترم و قسمت شه بیاد بغلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا زایمان ۲۸۰۰ میشه 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

هفته ای ۲۰۰ گرم تا دنیا بیاد میاد رو وزنش

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

۲۸ هفته چقد بود؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
۲۸ هفته چقد بود؟

۲۸نرفتم 

۳۳هفته رفتم که ۲کیلو بود

بعد ۳۵دو و ۳۰۰میگن کمه