2777
2789

طالع بینی ازواج ماهها مصلا بضیاش زده بده من از شوهرم جدا شدم اون متولد تیر بود منم اذرم بعد یجا خوندم ازواج تیر با اذر بد البته ما اختلافم داشتیم...ممکنه ربط داشته باشه یه موردی هس که اونم تیرماهی خیلی میترسم نمیدونم اینا خرافاتن یا واقعا درستن...😓😓😟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه  

ینی اگ پدر و مادرش چهار ماه دیر تر اقدام میکردن الان خوشبخت بودین    

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/

مادرشوهرم به ماهم گفت از حروف ابجد اسمتون به هم نمیخورید

داره خودشو میکشه ما طلاق بگیریم

ولی همچنان ما باهمیم

زندگی آدما بستگی به مزخرفات فال و طالع بینی نداره

بستگی به رفتار و عملکرد خودشون داره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

واقعا نیاز دارید یه نفر بهتون بگه اینا خرافات مطلقه؟

یعنی خودتون نمی دونید تمام این خزعبلات طالع بینی بی پایه و اساسه و فقط برای پول ریختن تو جیب یه عده است؟!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مادرشوهرم به ماهم گفت از حروف ابجد اسمتون به هم نمیخورید داره خودشو میکشه ما طلاق بگیریم ولی همچنا ...

اره راست میگی عزیزم دو نفر ک همو بخوان سنگم بباره از اسمون جدا نمیشن

واقعا نیاز دارید یه نفر بهتون بگه اینا خرافات مطلقه؟ یعنی خودتون نمی دونید تمام این خزعبلات طالع بی ...

عزیزم تو همین سایتا مینویسن نرفتم پیش دعا نویسی چیزی ک

عزیزم تو همین سایتا مینویسن نرفتم پیش دعا نویسی چیزی ک

تمام این سایتا از همین بازدیدا سود مالی می برن

تمام این کتابای طالع بینی و غیره و غیره بخشی از این کاسبی افراد سودجوئه

نه الان و نه هیچ وقت دیگه توی زندگیتون کوچکترین اهمیتی به این خزعبلات ندید به نظر من👌

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!