2777
2789
عنوان

کسی هست زبان انگلیسیش خوب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 34 پست
مرد نون زنجبیلی ملاقات کرد یک گربه را، گربه میخاست بخوره اونو، ولی اون بلافاصه دوید.اون دوید بسوی رو ...

ممنونم گلم خیلی زحمت کشیدی   

سه تا کاربری ترکوندم  جز پیر خرابات های سایتم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روزی ، یه پیرزنی یه شیرینی مخصوصی درست کرد ، شیرینی مرد زنجفیلی . پیرزن میخواست اون رو بخوره ...

تو نمی تونی منو بگیری ! من مرد شیرینی زنجفیلی هستم . پیرزن عصبانی است . و او را دنبال می‌کند  . مرد شیرینی زنجفیلی یک گربه را میبیند ، گربه میخواهد او را بخورد ، ولی او فرار می‌کند  . او به سمت یک رودخانه می دود  . او میخواهد از رودخانه عبور کند ولی اون نمی تواند شنا کند . یک روباه نزدیک رودخانه است .” من می تونم شنا کنم " روباه می گوید “. تو باید روی دماغ من بنشینی ". مرد شیرینی زنجفیلی روی دماغ روباه می نشیند . روباه دهان خود را باز میکند و او را میخورد .

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
ممنون عزیزدلم فدای محبتت    

خواهش میکنم 🌸

ببین تمام فعل های این داستان حرف s دارن پس تمام فعل ها باید simple present یا همون حال ساده باشند اگه دیدی یه چیزی رو گذشته نوشتم خودت تغییرش بده  

بعد اینکه زنجفیلی یا زنجبیلی هر کدوم رو خواستی میتونی بذاری 

بجای مرد شیرینی زنجفیلی میتونی مرد نون زنجفیلی هم بگی  

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400