2777
2789
بچه هاش یاخودش چیزیشون نشد؟؟؟

بچه هاش بخاطر اینکه ضعیف بودن مردن

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خداااا مگه میشه,یکیش هم به زور از اونجا میاد بیرون چه برسه به دوتا,ووی موهای تنم سیخ شد حس کردم یه دیقه

خوشحالی یعنی تا چندماه دیگه همه بهت بگن خانوم دکتر   و بشی دانشجوی بهترین دانشگاه دندون ایران و اخرشم بشی ارتو دنتیست مملکت  ILOVE MY LOVELY FUTURE
جدی؟مگه چندکیلوبودن؟

فک کنم هفت صد هشت صد گرم...منو خواهرم هم دو قلو بودیم سزارینی ..من یک کیلو هفت صد خواهرم یک کیلو نه صد

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
ای وا الاهی وزنشون کن بود،؟

هفت صد هشت صد گرم

چرانشه قدیما تو خونه میاوردن الان هم میشه منتها زنای حالا یکم‌ترسوترن.من حس میکنم اولی بیاد دومی هم ...

منم خودم همین حسودارم فک میکنم اولی بیاددومی خیلی راحت میاد

من یه زایمان داشتم اونجایذره ام تغیرنکردیعنی بازایمان دوقلوتغیرمیکنه

وااااااااااااااای تازه یکیم داشتی 

بخدا اونجات داغون میشه نکن 

من فکرکردم حاملگی اولته

🧚‍♀️