2777
2789
عنوان

جایگزین کردن قرص جلوگیری

294 بازدید | 14 پست

سلام خانما ،من دیروزم تاپیک زدم ،روز چهارم پریودی بدون جلوگیری رابطه داشتیم ،دوستان گفتن قرص اورژانسی بده و جلوگیری استفاده کن ،دیروز داروخونه روکین داد ،خوردم ولی الان سرچ میکردم میگفتن وحشتناکه ،افسردگی و تهوع و بی اشتهایی میاره ،میخاستم ببینم تجربه ای دارین ؟ادامه بدم یا با یه قرص دیگه جایگیزین کنم ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شک داشتی که باید قرص اورژانسی مصرف میکردی

قرص جلوگیری برای مدت طولانیه، ضمن اینکه ماه اول هم تاثیری نداره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من خونریزیم همیشه فقط 48 ساعته ،بعدش فقط لکه بینی روزی یکی دو بار

بازم خوب نیست..برا رحمت..رحمت خودش سرده تو پریودی رابطه هم بزنی بدتره...بزار قشنگ لکه بینی تمام شه بعد...قرص اورژانسیم اگه میدونی روکین بهت میسازه بخور...چون همه ضدبارداریا این عوارضو دارن...

به نظرتون حالا اورژانسی بخورم ؟

اورژانسی تا ۱۲ ساعت اول بیشترین تاثیر رو داره

بعدش هم که برای خودت دکتر شدی قرص تجویز کردی، الان هم قطع اون قرص عوارض داره هم خوردن همزمانش با قرص اورژانسی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بازم خوب نیست..برا رحمت..رحمت خودش سرده تو پریودی رابطه هم بزنی بدتره...بزار قشنگ لکه بینی تمام شه ب ...

سری اوله دارم میخورم ،نمیدونم بم میسازه یانه ،فقط میترسم نتونم وسط دوره قطعش کنم و عوارضش شدید باشه

من دکتر رفتم یه سری برا جلوگیری بهم روکین داد گفتم یه قرص خوب و با عوارض کم برام بنویس.

استفاده نکردم البته هنوز ولی همه فرصتی ضد بارداری تقریبا عوارض مشابهی دارن

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
اورژانسی تا ۱۲ ساعت اول بیشترین تاثیر رو داره بعدش هم که برای خودت دکتر شدی قرص تجویز کردی، الان هم ...

عزیزم دکتر داروخونه داد من تجویز نکردم ،در ضمن من کاری به تجویز دکتر ندارم ،تجربه عملی دوستان رو میخاستم که عوارضش چطوره 

سری اوله دارم میخورم ،نمیدونم بم میسازه یانه ،فقط میترسم نتونم وسط دوره قطعش کنم و عوارضش شدید باشه

نه دوره رو تموم کن...بعد از اولین دوره اگه دیدی برات عوارض داره عوضش..کن ..ولی روکین زیاد بود چرا همون اول بهت اورژانسی نداد

نه دوره رو تموم کن...بعد از اولین دوره اگه دیدی برات عوارض داره عوضش..کن ..ولی روکین زیاد بود چرا هم ...

اخه ظتهرا اورژانسی خیلی قوین و خودم میخاستم یه دوره جلوگیری نکنم دیگه ،ولی اینقد عوارض خوندم پشیمون شدم 

عزیزم دکتر داروخونه داد من تجویز نکردم ،در ضمن من کاری به تجویز دکتر ندارم ،تجربه عملی دوستان رو میخ ...

تجربه اینه که هر قرصی روی هر شخصی عوارض متفاوت میذاره و یکسان نیست

قرص اورژانسی بی نظمی پریود میاره

قرص روکین هم قرص سنگینیه که بهم میریزه

ناتموم گذاشتن دوره مصرف قرص هم بی نظمی و اختلال تو پریود رو ایجاد میکنه

تجربه اینه که هر قرصی روی هر شخصی عوارض متفاوت میذاره و یکسان نیست قرص اورژانسی بی نظمی پریود میاره ...

دیشب اولیش رو خوردم ،اخه یکی چقد میتونه تاثیر بزاره ،در هر صورت ممنون از راهنماییتون

دیشب اولیش رو خوردم ،اخه یکی چقد میتونه تاثیر بزاره ،در هر صورت ممنون از راهنماییتون

اگر اون یکی رو بعنوان قرص اورژانسی خوردین تاثیری نداره. چون روکین قرص اورژانسی نیست. نهایتا دوتا ال دی باید خورد و ۱۲ ساعت بعد دوتا دیگه