2777
2789
عنوان

صابون سفیدآب

4750 بازدید | 5 پست

سلام خانومای گل. 

من یه مدته صابون سفیدآب استفاده میکنم. پوستم خیلی خوب و شفاف شده به طوری که اصلا دیگه پنکیک و کرم پودر استفاده نمیکنم. 

میخواستم بدونم ضرر نداره؟ روزی ٣بار استفاده میکنم. 

ممنون میشم اگر کسی تجربه یا اطلاعی داره راهنماییم کنه. 

صابون سفیدآب نشنیده بودم تا حالا 

من کلی جای جوش روی صورتم بنظرت به دردم میخوره؟؟ 

اصولا میگن صابون برای صورت خوب نیست ولی حالا که بهت ساخته استفاده کن و در کنارش حتما ضد آفتاب همیشه بزن و پوس خیار یا آلوئه ورا بذار صورتت که یه وقت مشکلی پیش نیاد

پشت زمستان دلم هست بهاری که نگو 🌱
صابون سفیدآب نشنیده بودم تا حالا  من کلی جای جوش روی صورتم بنظرت به دردم میخوره؟؟  اص ...

نمی‌دونم عزیزم. 

روش نوشته لایه برداری ملایم انجام میده. 

چشم ممنون از راهنماییت. 

آخه تو یه مدت کوتاه صورتم خیلی فرق کرد. گفتم نکنه این داره ضرر میزنه من فک میکنم خوبه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم عزیزم.  روش نوشته لایه برداری ملایم انجام میده.  چشم ممنون از راهنماییت.&nbs ...

آبرسانی برای پوست از هر چیزی مهم تره 

اگه آبرسانی کنی مشکلی پیش نمیاد 

یه اسپری نصف آب نصف گلاب کن در طول روز اسپری کن تو صورتت یکم 

پوست خیار و گوجه و ماست .... ایناهم استفاده کن

پشت زمستان دلم هست بهاری که نگو 🌱