2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمتونم بگم

کاش بتونی از مشاوری کسی کمک بگیری 

برای آرامش دلت دعا میکنم 

یه مامای مهربون میشناسم مشاور سکسولوژی هم هست ایشون خیلییی ماه و مهربونه میخوای پیجشو بدم بهت 

نمیدونم مشکلت چیه اما این خانم میتونه کمکت کنه با تجربه ست

وا چراآخه

اینجا گفتنش سخته

برا مرگم دعا کنین بارها قرص خوردم بالای پنجاه تا بدنمو دست پامو و...کلن با تیغ زدم ولی چیزیم نشده ولی آبروم رفته پشت خانوادم خودم حرفه ک مشکلم چیه تیغ میزنم کلی فکر کردم با خودکشی ابرو خانوادم می‌ره گفتم خودمو بکشم فردا پشت خانوادم تا آخر حرفه ک عاشق بوده خودکشی کرده مشکل خانوادگی داشته خودکشی کرده همش حرف می‌خوام ب مرگ طبیعی بمیرم از وقتی کرونا اومده ب همه اجسام دست زدم رفتم داخل بیمارستان دست زدم ولی کرونا نگرفتم ازتون می‌خوام برام دعا کنید برا آرامشم سرطان یا کرونا یا تصادف ی جوری بمیرم ک مردم بگن مریض بود پشتم خانوادم حرف نباشه تو رو خدا برا مرگم دعا کنید
نیاز به دردودل هستی؟؟؟قابلم بدون

مشدی سراغ داری

برا مرگم دعا کنین بارها قرص خوردم بالای پنجاه تا بدنمو دست پامو و...کلن با تیغ زدم ولی چیزیم نشده ولی آبروم رفته پشت خانوادم خودم حرفه ک مشکلم چیه تیغ میزنم کلی فکر کردم با خودکشی ابرو خانوادم می‌ره گفتم خودمو بکشم فردا پشت خانوادم تا آخر حرفه ک عاشق بوده خودکشی کرده مشکل خانوادگی داشته خودکشی کرده همش حرف می‌خوام ب مرگ طبیعی بمیرم از وقتی کرونا اومده ب همه اجسام دست زدم رفتم داخل بیمارستان دست زدم ولی کرونا نگرفتم ازتون می‌خوام برام دعا کنید برا آرامشم سرطان یا کرونا یا تصادف ی جوری بمیرم ک مردم بگن مریض بود پشتم خانوادم حرف نباشه تو رو خدا برا مرگم دعا کنید
نترس.مرتب چایی سیاه میل کن.مشکلی نیست.دستات روهم مرتب بشور.

باور می کنید من همه رعایت میکنم ماسک و دست کش که اگر برم بیرون حتمن استفاده می کنم و از بیرون میام دست کشا ميندازم و دستام میشورم برای خودمم عجیب آخه نونوایی بودم حتی کسی سرفه یا عطسه نکرد

ممنون توکل به خدا زنگ بزنم 4030 تو شهر ما کجا باید برم تست بدم

اونجاهایی که تست میگیرن خیلی الودست اگرم مریض نباشی خدایی نکرده میری اونجا میگیری به ۴۰۳۰ زنگ بزن اول ببین چی میگن

در ضمن بوخور جوش شیرین روش طب اسلامیه تو کانال دکتر روا زاده اگر خواستی ببین با کسایی که با این روش خوب شدن مصاحبه هم گذاشتن