2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم مشکلت چیه عزیزم؟!

اینجا ممنونم بگم

برا مرگم دعا کنین بارها قرص خوردم بالای پنجاه تا بدنمو دست پامو و...کلن با تیغ زدم ولی چیزیم نشده ولی آبروم رفته پشت خانوادم خودم حرفه ک مشکلم چیه تیغ میزنم کلی فکر کردم با خودکشی ابرو خانوادم می‌ره گفتم خودمو بکشم فردا پشت خانوادم تا آخر حرفه ک عاشق بوده خودکشی کرده مشکل خانوادگی داشته خودکشی کرده همش حرف می‌خوام ب مرگ طبیعی بمیرم از وقتی کرونا اومده ب همه اجسام دست زدم رفتم داخل بیمارستان دست زدم ولی کرونا نگرفتم ازتون می‌خوام برام دعا کنید برا آرامشم سرطان یا کرونا یا تصادف ی جوری بمیرم ک مردم بگن مریض بود پشتم خانوادم حرف نباشه تو رو خدا برا مرگم دعا کنید
خانوما من الان یه لیوان اب و ابلیمو خوردم ولی حین خوردنش گلوم داشت منفجر میشد..الانم نفس میکشم میسوز ...

احتمالا گلوت التهاب داشته ابلیمو سوزونده گلوتو

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
اینجا ممنونم بگم

نمتونم بگم

برا مرگم دعا کنین بارها قرص خوردم بالای پنجاه تا بدنمو دست پامو و...کلن با تیغ زدم ولی چیزیم نشده ولی آبروم رفته پشت خانوادم خودم حرفه ک مشکلم چیه تیغ میزنم کلی فکر کردم با خودکشی ابرو خانوادم می‌ره گفتم خودمو بکشم فردا پشت خانوادم تا آخر حرفه ک عاشق بوده خودکشی کرده مشکل خانوادگی داشته خودکشی کرده همش حرف می‌خوام ب مرگ طبیعی بمیرم از وقتی کرونا اومده ب همه اجسام دست زدم رفتم داخل بیمارستان دست زدم ولی کرونا نگرفتم ازتون می‌خوام برام دعا کنید برا آرامشم سرطان یا کرونا یا تصادف ی جوری بمیرم ک مردم بگن مریض بود پشتم خانوادم حرف نباشه تو رو خدا برا مرگم دعا کنید
چراااااااااا😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

خستم

نه فقط سرفه و یکم خارش گلو و گلو درد احساس می کنم گوشمم داغ

برو دکتر باز خیالت راحت بشه .فاصلرم رعایت کن تا خدایی نکرده چیزی بود کسی نگیره

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢