2777
2789
عنوان

كيا ژل زدن عوارضي داشته براتون؟

144 بازدید | 17 پست

اونايي كه ژل زدن بوتاكس  زدن لطفا بياين بگين كجا زدين كه كارش خوب بوده؟ ژلتون چي بوده؟ ايا عوارضي بعدهاا داشته براتون 

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خالم لباش بزرگ بود ژل زد به خدا الان خیلی شبیه چی شده نکنید آقا نکنید یکم اینور اونور بشه داغون ...

خب اون زياده روي كرده .. بعدم ميتونه انزيم بزنه از بين ببره ژلشو

خب اون زياده روي كرده .. بعدم ميتونه انزيم بزنه از بين ببره ژلشو

عزیزم به زیاده روی که نیس طرف یکم دستش بلرزه میدونی تا چن وقت چه بلایی سر صورت میاد؟ تازه برا بعضیا که کلا اثراتش از بین نمیره

خوشگل شده كجا زدين عزيزم

لبام خیلی کوچیک بود زدم قرار بود دوباره برم یه سی سی بزنم  که کرونا اومد نرفتم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
عزیزم به زیاده روی که نیس طرف یکم دستش بلرزه میدونی تا چن وقت چه بلایی سر صورت میاد؟ تازه برا بعضیا ...

دیگه باید یه جای درست رفت پیش دکتر خوب نه هر کی از راه میرسه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
لبام خیلی کوچیک بود زدم قرار بود دوباره برم یه سی سی بزنم  که کرونا اومد نرفتم

مباركت باشه عزيزم 

عزیزم به زیاده روی که نیس طرف یکم دستش بلرزه میدونی تا چن وقت چه بلایی سر صورت میاد؟ تازه برا بعضیا ...

بله هركاري عوارض داره چون گفتين بزرگ شده گفتم زياده روي كرده لابد 

من بوتاکس دور چشم و خط اخمو زدم البته چروک نشده بخاطر پیشگیری زدم،خیلی باحاله خوشمان آمد😁

مباركت باشه اونم خواستم برم گفتن مواظب باش پلكت نيافته😂 

خواهرم يه كلينيك معروف رفت بهمن ماه ژلشم خوب بود كره ايي بود چون صورتش لاغر بود ژل زد ولي سمت راست گونش نميدونم  چرا هر از گاهي يا تورم ميكنه يا قرمز ميشه دكترش ميگه حساسيت پوستيه از ديشب خارش گرفته قرمز شده ولي قبلا ضد خساسيت ميخورد ايناا  ميرفت الان نرفته گفتم ببينم كسي تجربه ايي داره