2777
2789

سلام خانوما ۴ روزه عقب انداختم

پریروز مارک مدیکور تست کردم زیر ۵ دقیقه هاله خیلییی کمرنگ انداخت که تو عکس مشخص نبود

چون از مدیکور خیلی مثبت کاذب دیده بودن بچه ها مارک روژان زدم الان عکس میزارم ببینید مثبته؟

& یه سوال: تا حالا مارک روژان برای کسی مثبت کاذب آورده؟

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار دیکه

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
برو آز خون بده دیگه

میترسم بخوره تو ذوقم چون اولین بارمم هست که میخوام برم آز

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤

اره مبارکه بارداری برو از خون بده

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
یه سوال می تونم بپرسم؟ 

بله بفرمایید