2777
2789
عنوان

😍😍خانوما بیاید ببینید بی بی چکم مثبته؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 76 پست

من 6 روز مونده تا موعدم دیروز یه بی بی زدم ک از خط داشت ولی کم رنگ بعد 8 دقیقه میشد دید ولی خیلی کم رنگ 

امروزم زدم همون دقیقه یه خط داشت ولی اینم خیلی کم رنگ میشه بهش اعتماد کرد یا نه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو تا زدم اولیو شب زدم زیر یه دقیقه ولش کردم اومدم بیرو از بس ناراحت بودم صب رفتم دیدم مثبته یکی ...

اگه ادامه نداشت خونریزی شاید لانه گزینی باشه ...ولی میگن بی بی زیر ۵ دقیقه درسته

عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️  
مبارکه من روژان بعد یه ساعت مثبت کاذب شده برام اگه زودی مثبت شد پس مبارکه

همون لحظه انداخت دقیقه اول

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
من 6 روز مونده تا موعدم دیروز یه بی بی زدم ک از خط داشت ولی کم رنگ بعد 8 دقیقه میشد دید ولی خیلی کم ...

قبل موعدت زدی؟؟؟؟عجله داریااااااااا

بزار بگذره انشالله که مثبته....

مثبته که خیلی واضح هست بهتره امروز ازمایش خون بدید زود اماده میشه

اره میرم آز

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
قبل موعدت زدی؟؟؟؟عجله داریااااااااا بزار بگذره انشالله که مثبته....

عزیزم اوضاعی من فرق می کنه ☺️

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم مثبته.مبارکه.منم دقیق ۴ روزه تاخیر دارم.میترسم تست بزنم منفی بشه.

علایم چی داری؟!

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

مبارکه عزیزم مثبته دیگه

برای من که روژان هیچوقت کاذب نشده ولی مدیکور یکی دو ماه قبل بارداریم کاذب میشد

ولی تو دیگه دوتا مارک مختلف که هردو نمیشه همزمان خطا بده وکاذب باشه

هم مدیکور هم روژان برات مثبت شده

تازه پررنگ ترم شده😍

ان شاالله نی نی سالم و به خوشی بیاد بغلت

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اگه ادامه نداشت خونریزی شاید لانه گزینی باشه ...ولی میگن بی بی زیر ۵ دقیقه درسته

نه دیگه امروزم صب سه قطره داشتم اما دیگه نه .اخه تا حالا هر چس زدم دو سه روز بعدشم مثبت نشده

وا آخرش که چی! باید بری آز بدی بی بی چکت مثبنه دیگه نزن فقط آز

آره میرم

عزیزم اوضاعی من فرق می کنه ☺️

انشالله مثبته منم ۴ روز دیگه موعدمه.......تمام دلم استرسه ...هی میگم برم بی بی بگیرم باز خودمو کنترل میکنم .....

۳ومین ماه اقدامم