2777
2789
عنوان

😍😍خانوما بیاید ببینید بی بی چکم مثبته؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه چن روز عقب زدی؟؟

ممنون ۴ روز

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
شنیدم روژان مارک خوبیه ...خواهر شوهر منم روژان زد مثبت شد ....از داد درست بود 

امیدوارم

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
مثبته عزیزم مبارکههههه

ممنون امیدوارم کاذب نباشه

اره مبارکه بارداری برو از خون بده

ممنون 

اره میرم

منم دو تا زدم اولیو شب زدم زیر یه دقیقه ولش کردم اومدم بیرو از بس ناراحت بودم صب رفتم دیدم مثبته یکی دیگه زدم زیر ۱۰ مین هاله انداخت دیردزم لکه خون دارم ۶ روزم هست از موعدم میگذره نظرتون چیه

[QUOTE=137054886]میترسم بخوره تو ذوقم چون اولین بارمم هست که میخوام برم آز[/QUOبارداری منم ۱۷روزپیش ...

بسلامتیییییییی پس بارداری ...من جای تو بودم الان از داده بودن 

عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️  

مبارکه ... منفی باشه امکان داره بعد مثبت بشه ‌‌‌...ولی مثبت دیگه مثبته 😍😍😍 قطعا درسته

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
مبارکه مامان سنجد 😍

ممنونممم