2777
2789
عنوان

😍😍خانوما بیاید ببینید بی بی چکم مثبته؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 76 پست
انشالله مثبته منم ۴ روز دیگه موعدمه.......تمام دلم استرسه ...هی میگم برم بی بی بگیرم باز خودمو کنترل ...

ایشاالله ک ک بارداری گلم 😍

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

وااااای مثبته گلم........مبارکه🤩🤩💃.....موعد منم یکمه از این دو خطا پلییییز🖕🖕🖕🙏🙏 &nb ...

انشاالله برای شما هم مثبت میشه

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=137054886]میترسم بخوره تو ذوقم چون اولین بارمم هست که میخوام برم آز[/QUOبارداری منم ۱۷روزپیش ...

شمام مثل من اینقدر حالت پریودی دارین؟روم به دیوار هی میرم دسشویی فکر میکنم الان پریود میشم واسه همینه بی بی چکمو باور ندارم

من سینه درمم زیاد بود دیروز از بین رفت

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
منم دو تا زدم اولیو شب زدم زیر یه دقیقه ولش کردم اومدم بیرو از بس ناراحت بودم صب رفتم دیدم مثبته یکی ...

شاید لکه لانه گزینیه

شما آز نرفتین؟

مبارکه ... منفی باشه امکان داره بعد مثبت بشه ‌‌‌...ولی مثبت دیگه مثبته 😍😍😍 قطعا درسته

امیدوارم

من 6 روز مونده تا موعدم دیروز یه بی بی زدم ک از خط داشت ولی کم رنگ بعد 8 دقیقه میشد دید ولی خیلی کم ...

منم شرایط شما رو داشتم از یک هفته قبل موعدم هاله هایی مینداخت که فقط خودم میدیدم و همشم مثل هم اصلا پررنگ نمیشد مارک مدیکور

روژانم قبل موعدم منفیییییی کامل شد

الان بعد ۴ روز تاخیر این خط پررنگ رو انداخت

کاملا واضح مثبته مبارکه

ممنونم

عزیزم مثبته.مبارکه.منم دقیق ۴ روزه تاخیر دارم.میترسم تست بزنم منفی بشه. علایم چی داری؟!

ممنونم

خیلییییی احساس پریودی دارم با خودم میگم الانه که پری بیاد

سینه دردمم زیاد بود دیروز خوب شد فقط هر از گاهی یخورده توش داغ میشه

گاهی وقتام تند تند میرم دسشویی همین

مبارکه عزیزم مثبته دیگه برای من که روژان هیچوقت کاذب نشده ولی مدیکور یکی دو ماه قبل بارداریم کاذب م ...

انشاالله توکلم بر خداست

ممنونم

نه عزیزم چون امید ندارم هر چی فک میکنم خونش زیاده واسه لمه جایگزینی

انشاالله که خدا همین ماه دامنتون رو سبز میکنه

یه تست بزن اگر مثبت شد برو دکتر بگو خونریزی داری شیاف بدن