2777
2789
عنوان

یه سوال فنی واتساپی

665 بازدید | 33 پست

ایا میشه واتساپ رو هم مثل تل هک کرد؟

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وات رو دوتا گوشی باهم جواب نمیده

منم همین فکرو میکردم ولی الان ینفر گفت میشه

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

اگه کسی وات تورو هک کنه

از رو گوشی خودت میپره

برو تنظیمات

حریم خصوصی

تایید دومرحله ای بزن و رمز بزار

اینطوری اگههههههه کسی خواست هک کنه که نمیشه, برات پیامک میاد

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

بعله ولی پیاماش پاک میشه 

یعنی چجوری؟

راهنمایی میکنی عزیزم

عزیزم این هک کردن کار هر کسی نیست چونن واتساپ رو دوتا گوشی همزمان کار نمیکنه اما توی واتسپ وب اگگه کانکت بشه هر وقت موبایل انلاین شد اینم انلاین میشه

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

نمیشه جانم😁

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

من گوشیمو آپدیت کردم یه قسمت جدیدی اومده براش اسمش اینه dual messenger

هرچندتا واتس آپ و تلگرام و .. میشه باهاش داشت 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒